Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 76

Wątek: Profesjonalne puszki

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

ach te podziały, śmieszne bardzo są
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Domyślnie

To, czy coś jest profesjonalne, czy nie wynika z tego, jak traktowany jest wydatek na to coś. Inwestowanie pieniędzy w cokolwiek, ma na celu ich odzyskanie, za czym stoi również kalkulacja kosztów użytkowania, ryzyk etc. Inwestując świadomie w - powiedzmy - 350D, podejmuje się takie a nie inne ryzyko, które jest zupełnie inne w przypadku zainwestowania 1Ds3. Jeśli ktoś takiej kalkulacji nie robi, sprzęt w jego rękach nie jest czymś profesjonalnym. Kropka.

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marceleqs Zobacz posta
    powiem szczerze, że różnica między Alpha 350 a 50D będzie miała te +10 do ********ości i jakiś procent tej ********ości nabiorą zdjęcia, z pewnościa, kwestia czy aż takiej..
    Problem w tym, że ja miałem A700...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Problem w tym, że ja miałem A700...
    Żaden problem. Znaczy to tylko tyle, że ta "przepaść w ********ości" jest większa niz mu się wydawało

Pełne uzależnienie

Domyślnie

ten wątek to onanizm w najczystszej postaci - tylko jedynki są w pełni profesjonalne pozostałe najwyżej dla półprofesjonalistów nie chcesz być połową profesjonalisty to kupuj jedynki.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    ten wątek to onanizm w najczystszej postaci - tylko jedynki są w pełni profesjonalne pozostałe najwyżej dla półprofesjonalistów nie chcesz być połową profesjonalisty to kupuj jedynki.

Popieram w 100%
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Profesjonalne puszki wg polityki Canona, to tylko jedynki a cala reszta, to tylko dywagacje.
    Co by nie pisać, to jest fakt.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    Przecież nikt nie pisze, że profesjonalista nie może posługiwać się nieprofesjonalnym sprzętem i na odwrót-posługiwanie się jedynką nie uczyni automatycznie z fotografa profesjonalisty :smile:
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 04-11-2010 o 20:15 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

faktem też jest, że poranny onanizm wzmacnia organizm i każdy ma prawo do orgazmu ;-)
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Przecież nikt nie pisze, że profesjonalista nie może posługiwać się nieprofesjonalnym sprzętem i na odwrót-posługiwanie się jedynką nie uczyni automatycznie z fotografa profesjonalisty :smile:
    posługiwanie się nieprofesjonalnym sprzętem automatyczne degraduje do połowy profesjonalisty lub nawet entuzjasty jeśli bierze do ręki trzycyfrowy korpus, natomiast używanie jedynek nobilituje, a gawiedź to nawet może takiego za fotografa albo nawet fotografika (znaczy artystę pełną gębą) brać.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Ile razy to samo jeszcze napiszecie?
    Brak słów a wątek do kosza MZ.
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów