A co to ma do rzeczy ? Jakby sprzęt zależał od tego jaki obrazek uda nam sie zrobićśmieszne to bardzo
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Profesjonalne puszki wg polityki Canona, to tylko jedynki a cala reszta, to tylko dywagacje.
Nie kumam... co wam przeszkadza, że ludziska nabijają liczniki z postami
IMHO nawet jedynki to dywagacje ;-)
Pozdrówka!
"Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"
50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."
to jest wątek ofiar marketingowej propagandy
Nie ma to jak profesjonalne podejście do tematu profesjonalnych puszek i z profesjonalnymi szkłami używanych przez profesjonalistów. Tylko pozazdrościć![]()
ja się nie zgodzę, wydaje mi się, że podana przez Ciebie analogia mieści o wiele szersze ramy niż różnica między 1ds a 5d2 a może i nawet 50D, coś w rodzaju na 1Ds można zarabiać, inni zarabiają na 350D, i to nie wiem..
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
powiem szczerze, że różnica między Alpha 350 a 50D będzie miała te +10 do ********ości i jakiś procent tej ********ości nabiorą zdjęcia, z pewnościa, kwestia czy aż takiej..
Ostatnio edytowane przez marceleqs ; 04-11-2010 o 13:25 Powód: Automerged Doublepost
50D + 17-55/2.8 IS USM
Profesjonalny - służący do zarabiania pieniędzy a więc Seicento z kratką jest autem profesjonalnym. Inaczej ktoś kto jeździ Seicento bez kratki nie jest profesjonalistą a dalej idąc tym tropem ktoś kto nie fotografuje "jedynką" też nie jest profesjonalistą tylko FotoZiutkiem![]()
5D, 40D, CP-E4, 16/2,8 Zenitar. 50/1,4. 24-70/2,8 L 70-200/4L 550ex + 580exII, CP-E3, DigiMate III + blendy, świecidełka
---------------------------------------