Bez wątpienia aparaty fotograficzne Sony są w dniu dzisiejszym liderem, jeżeli chodzi o innowacje techniczne i parametry...
http://fotofanklub.pl/index.php?opti...ony&Itemid=189
Bez wątpienia aparaty fotograficzne Sony są w dniu dzisiejszym liderem, jeżeli chodzi o innowacje techniczne i parametry...
http://fotofanklub.pl/index.php?opti...ony&Itemid=189
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
ściema
50D + 17-55/2.8 IS USM
Świat wielkiej finansjery rządzi się jak widać swoimi prawami.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
20 lat temu obiecywano nam, że "niewidzialna ręka rynku" rozwiąże wszystkie problemy zaopatrzeniowo - jakościowe. Mnie jednak coraz bardziej wydaje się, że "niewidzialna ręka rynku" zgina się tylko do siebie...
Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Bez wątpienia - sony do kosza.
Canon
Lustro - Nikon i Canon , nic innego nie ma prawa bytu - twarde reguly gry ustanawiam![]()
A sony , ze w ogole jeszcze jest z tymi "alfami" , to min dlatego, ze martyna tym pstryka i jest fajnie - a ladne laski w media markecie paraduja z tym wrece, a jak juz mloda przyciagnie klienta , do akcji wchodzi kolo co ladnie gada - jak ten opis.
Nie macie poczucia humoru . Prima aprilis się zbliża , tylko pół roku. żartować już można.
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
żarty żartami, ale taki marketing wycelowany w polską publiczność w strefie lustrzanek jaki prowadzi SONY jest niebywały na skalę chyba światową. ponoć u nas sprzedaż SONY Alpha jest ogromna, o ile nie najlepsza na kontynencie, wyłącznie z uwagi na marketing, pod tym względem Polska to nawet wyjątkowy kraj..
50D + 17-55/2.8 IS USM
Co jak co mają innowacje i różniaste bajery to prawda, i bardzo dobrze działa to na klientów.