Jak jade do Poznania z zona do jej rodzicow, to nie mam czasu chodzic po marketach. Tesciow musze zabawiac :wink:Zamieszczone przez Silent Planet
A jak ksztaltuja sie ceny tych eLek?
Jak jade do Poznania z zona do jej rodzicow, to nie mam czasu chodzic po marketach. Tesciow musze zabawiac :wink:Zamieszczone przez Silent Planet
A jak ksztaltuja sie ceny tych eLek?
Co to znaczy ukrywaja sie? Nikt sie nie ukrywa.Zamieszczone przez myrczek
byłem na zajeciach więc nie mogłem nic napiać.
Przeczytałem Wasze odpowiedzi.
Zacznę od "wypocin" pewnych osób, których wypowiedzi mnie powaliły:
A teraz do rzeczy:
- o ukrywaniu się nikonowców pisałem, nawiązałem do humorystycznych filmików zamieszczonych przez jednego z użytkowników. pozdrowienia dla PN_
- po drugie primo, jest to dobre miejsce na taki tekst. I jest to odpowiedź skierowana bezpośrenia do CICHEGO...
Pytacie o obiektywy. niestety nie patrzyłem na nie z racji tego, że ich nie szukałem, ale jeśli dobrze pamiętam ceny to były obiektywy za ponad 3000zł Sigmy, tylko nie pytajcie co.
po drugie, w jednej witrynie stał nikon D50 wraz z D2X za 20990zł, fujifilm S3 i kilka korpusów Canona w tym słynny 5D.
Za kilka dni wybieram się do tego skepu z racji tego, że między moim wydziałem a Saturnem jest może kilometr. Jak ktoś pyta się o cenę, to niech poda model obiektywu. Zobaczę co sie da zrobić:cool:
I jeszcze jedno. Skoro nikon D50 jest za 2100, to wolałbym sprzedać wszystko co mam z Canona i przesiąść się na nikona niż kupować w tej samej cenie G6 czy pro1, który strasznie mi się podoba.
Powodzenia w przesiadce
Z lampa i tele napewno wyjdzie Cie tanio
Wlasnie tak sie lapie jeleni w system i zarabia na akcesoriach.
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 30-11-2005 o 23:56
...
swietna cena. D50 do jakichs tam cudow techniki nie nalezy, ale za cene zdecydowanie nizsza niz nowy trabant to bardzo przyzwoita zabaweczka.
do tego Olympus wypuszcza E-300 za 2200 z kitowym denkiem...
ruch w interesie jest. Canon tez moglby zejsc z piedestalu i cos obnizyc ceny, bo chwilowo kwota, ktorej zada za wydmuszke 350D a jej wartosc to dwa rozne swiaty![]()
Tym bardziej, że ten d50 to fajny aparat, z dobrymi osiagami. W kazdym calu lepszy od 350d.Zamieszczone przez akustyk
Cześć.ch.
w kazdym calu? mam problem z odnalezieniem jednego cala lepszosci D50.. a Ty piszesz o wszystkich.. ile ich jest? 4/9 cala?![]()
a tu troche przesadziles. po zalozeniu glupiej 50-tki za 350zl (w Canonie, bo nikonowska jest drozsza) matryca Canona pokazuje na czym tkwi roznica miedzy 350D a D50. bezdyskusyjnie nie jest to roznica na plus D50. sorki, ale tu nie ma o czym dyskutowacZamieszczone przez chomsky
Przy porownywalnych wlasciwosciach fotograficznych widac ten cal po wzieciu obu aparatow do reki.