Cytat Zamieszczone przez minek
No. Rozumiem. Uchwycić jak jeździec patrzy koniu na kopytko w czasie skoku rzeczywiście jest trudne. Bez 8 kl/s nie da rady. I umówienia, że akurat spojrzy..
Tak jasne - wybacz, ale w tego typu dyskusje nie wchodzę - szkoda mi czasu. Tak jak napisałem wcześniej, robię aparatem 3fps i da się, ale nie jest to żaden komfort pracy. Jeśli uważasz inaczej to twoja sprawa.

Co do zdjęć, które pokazałeś, to są one niestety potwierdzeniem prawidłowości mojego rozumowania. One udowadniają jedynie, że skok przez przeszkodę trwa ok 1 sek i mając 3fps można złapać fazę odbicia/lotu. To wszystko. Jeśli to co otrzymujesz w ten sposób zadowala cie - no to masz fart "Dosia - skoro nie widać różnicy to po co przepłacać?" Więcej kasy zostanie ci na podróże i na szkła. Ja niestety widzę różnice. Nie sądzę aby ludzie zajmujący się fotografią sportową mylili się w swoich preferencjach sprzętowych, więc jeśli chodzi o mnie, to możemy pogadać na temat zdjęć, ale jeśli chodzi o dyskusję "da się, czy też nie" to EOT.