33 kl/minZamieszczone przez Jurek Plieth
Przy wsparciu żony, po krótkim treningu i z drugim databankiem spokojnie wyciągnąłbym 2x więcej
![]()
![]()
33 kl/minZamieszczone przez Jurek Plieth
Przy wsparciu żony, po krótkim treningu i z drugim databankiem spokojnie wyciągnąłbym 2x więcej
![]()
![]()
i jestem z siebie dumnyZamieszczone przez muflon
![]()
hyhy... hurtownicy
a ja ide na poranny plener, 3 godziny sie po chaszczach obijam... i przywoze pol karty. 512MB. w RAW-achtakie niecale poltorej analogowej rolki
![]()
Ależ ja tego wcale nie neguję :rolleyes:Zamieszczone przez muflon
Panowie, "za trochę" postawi się na takim meczu kilka ultraszybkich kamer wideo + oprogramowanie do analizowania obrazu pod kątem określonych akcji i żaden fotograf nie będzie w ogóle potrzebny![]()
z punktu widzenia branzy to zle. ale czy z punktu widzenia logiki, to jest tak zupelnie bez sensu? roboty zastapily ludzi przy pakowaniu zarcia, konstrukcji samochodow na liniach produkcyjnych, toczeniu lozysk, ... i jakos sobie z tym cywilizacja poradzila (gdzie indziej udalo sie wygenerowac etaty)...Zamieszczone przez Jurek Plieth
Z punktu widzenia logiki, to IMHO też sensu nie ma. Natomiast ma głęboki sens ekonomicznyZamieszczone przez akustyk
![]()
racja. a ze ekonomia od dawna bije z kretesem wszelka logike i sens, to niestety to zagrozenie jest w pelni realneZamieszczone przez Jurek Plieth
![]()
To już raczej niewiele ma wspólnego z fotografią:wink:Zamieszczone przez muflon
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Podobnie jak ilość podana przez Jurka. Albo 3000 klatek z jednego meczu (czy ile tam Iczek jako przykład podał). To ma rzeczywiście niewiele wspólnego z fotografią - natomiast jak najbardziej...Zamieszczone przez Robson01
Zamieszczone przez Jurek Plieth
![]()