Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910
Pokaż wyniki od 91 do 93 z 93

Wątek: Refleksja nad sytemem 4/3

Bywalec Awatar mruczek
    Miasto
    Bańska Bystrzyca, Słowacja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gietrzy
    Zaczyna się. Tutaj to raczej Paweł jestem.

Taa, zapomniałem emota dopisać na końcu i już się gotujesz.
    Sklepy na Śląsku to nie stanowią większości sklepów w PL. OK, inaczej zobacz ile w reklame inwestuje Nikon PL ile Canon PL. Zapytaj sprzedawcy jaką ma prowizje od Olympusa (żeby nie było że OT), jaką od Canona a jaką od Nikona.

A to zwracam Panu, Panie Pawle, honor. Mea culpa.

Też jestem Paweł

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chomsky
    Do dzis pracuja e10/20/20P jak konie i mechanicznie bija w dupsko wszelkie wydmuszki canona,
    E-10, 4MPx, Sandisk Ultra II, czas zapisu TIFF'a ... 42 sekundy, żre baterie R6 jak wściekły, ISO tylko 320 -> Na to sobie można pozwolić tylko w studiu!
    A i jeszcze jedno ostatnio po tylu latach bezawaryjnej służby śrubka trzymająca pasek się wykręciła i fartem aparat złapałem na wysokości kolan. No ale ty pewnie zaraz napiszesz, że G2-ki też się kruszyły
    Uzywam w naturalnym swietle iso 1600 i odszumiam w neatimage lub noiseware. Efekt- lepszy niz papka z 350d, Zdjecia ciekawe i mimo utraty dynamiki po odszumieniu sa zywsze niz iso 100 w 350d ( to pisze troszke zlosliwie, ale niewiele przesadzam).
    ISO1600 z 350D naświetlone na M do prawej nie trzeba odszumiać...
    Baaa, odszumiam iso 3200 i zdjecia na papierze( po odszumieniu) sa ciekawe- Szumek w tle na 1600 jest przyjemny i przy obfitym naswietleniu pierwszego planu (na twarzy) znika.
    Poltiera zamontowałeś przy matrycy czy co ?

Początki nałogu

Domyślnie

Arkan- raczej staram sie nie przekonywac, jakos czesc z nas ma rozne preferencje w wyborze tego i owego- oni wiedza co wybrac. Czesc, ale nie wiekszosc nie ma zadnych preferencji i wiedzy i zachowuje sie jak stado owiec. Biegnie na oslep za glosem owczarka przewodnika- guru.
    czesc,ch.

Strona 10 z 10 PierwszyPierwszy ... 8910

Uprawnienia umieszczania postów