Pokaż wyniki od 1 do 10 z 93

Wątek: Refleksja nad sytemem 4/3

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Wlasnie. Zakup moj drogi lustrzanki, to nie zakup samego body, tylko calego systemu. To co piszesz jest prawda, ale czy nie zauwazyles tam zbyt wielu "ale" ????
    - troche wolniej startuje
    - szumy na wiekszych iso
    - drozszy
    - mala rozdzielczosc
    - szkla ciemne
    - itd
    Wlasnie to nie sa TYLKO MALE ale - po co mi lustrzanka z ciemnym szklem, kiedy mi jest potrzebne jasne? Po co mi aparat, z ktorym jak pojde na koncert, to szumy beda takie, ze dziekuje.

A to, ze serwuja lepsze szklo kitowe???? Co to da, jesli nie bedziesz go mogl wymienic na jeszcze lepsze
    Stary ja nie wiem co ty wogule wygadujesz?!?!
    Drozszy? Rozszy niz co? E-500 w duble kicie kosztuje tyle co 350D w jednym i to slabym obiektywem!!

Mala rodzielczosc? 8MP to dokladnie tyle ile ma 350D i 20D Wiec co to znaczy mala rozdzielczosc? Mniejsza niz 5D czy jak? Ale to inna pulka

Ciemne szkla? Uwzgledniajac kropa to ZUIKO ma najasniejsze szkla na rynku (300 2.8 daje w sumie 600mm jasnosci 2.8) Pokaz mi jasniejsze szkla Canona czy Nikona ktore sa tak jasne jak ZUIKO. I nie tylko mowa tu najdrozszych szklach ale o kitach rowniez!!

itd.? Jakie itd? Moze cos sprecyzujesz?

Moc wymienic szkolo na lepsze... ale musisz miec na to kase! Zeby zastapic kity z dublekita E-500 na takiej samej jakosci obiektywy lub lepsze musisz miec conajmniej 12 - 15 tys z. (licze wraz z body Canona). Jak ktos ma tyle kasy to wogule nie zastanawia sie nad klasa dla amatrow tylko kupje 5D lub 20D i dobre szkla.

Wogule dobre szkla ZUICKO sa tansze niz szkla Canona i NIkona i pokrywaja 95% wszystkich zap[otrzebowan (od szerokiego fisheye po 600mm tele).

Ja prubuje podjac dyskusje na odpowiednim poziomie merytorycznym a uzyskuje bezsensowna argumetacje plus "i tak dalej..."

Jak chcemy dyskutowac nie odsylajcie do innych tematow tylko przejdzie do merytorycznej argumetacji!

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sid
    Stary ja nie wiem co ty wogule wygadujesz?!?!
    Drozszy? Rozszy niz co? E-500 w duble kicie kosztuje tyle co 350D w jednym i to slabym obiektywem!!

Mala rodzielczosc? 8MP to dokladnie tyle ile ma 350D i 20D Wiec co to znaczy mala rozdzielczosc? Mniejsza niz 5D czy jak? Ale to inna pulka

Ciemne szkla? Uwzgledniajac kropa to ZUIKO ma najasniejsze szkla na rynku (300 2.8 daje w sumie 600mm jasnosci 2.8) Pokaz mi jasniejsze szkla Canona czy Nikona ktore sa tak jasne jak ZUIKO. I nie tylko mowa tu najdrozszych szklach ale o kitach rowniez!!

itd.? Jakie itd? Moze cos sprecyzujesz?

Moc wymienic szkolo na lepsze... ale musisz miec na to kase! Zeby zastapic kity z dublekita E-500 na takiej samej jakosci obiektywy lub lepsze musisz miec conajmniej 12 - 15 tys z. (licze wraz z body Canona). Jak ktos ma tyle kasy to wogule nie zastanawia sie nad klasa dla amatrow tylko kupje 5D lub 20D i dobre szkla.

Wogule dobre szkla ZUICKO sa tansze niz szkla Canona i NIkona i pokrywaja 95% wszystkich zap[otrzebowan (od szerokiego fisheye po 600mm tele).

Ja prubuje podjac dyskusje na odpowiednim poziomie merytorycznym a uzyskuje bezsensowna argumetacje plus "i tak dalej..."

Jak chcemy dyskutowac nie odsylajcie do innych tematow tylko przejdzie do merytorycznej argumetacji!
    Sluchaj, po pierwsze, to wyluzuj, bo klocic sie z Toba nie mam zamiaru 8)
    Po drugie, pisalem o asortymenie Olympusa polprofi i profi !!!! Czytaj uwazniej, a moze nie zedrzesz sobie na przyszlosc gardla (palca).
    Po trzecie, wydaje mi sie, ze nie wiesz co to znaczy szklo KITowe, wiec nie wyjezdzaj tutaj z pretensjami. Moj kumpel kupil 350D ze szklem "kitowym" Canon 70-200 f2.8 IS Z czym tu Olympus moze sie pokazac
    Po czwarte, jak probujesz podjac dyskusje na odpowiednim poziomie, to mam dla Ciebie zlą informacje - na razie Ci to nie wyszlo

ps
    a jak nie masz kasy, to nie szukaj cyfrowej lustrzanki

Uprawnienia umieszczania postów