Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Obiektyw do 50d

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Kolejny temat "mam 5 tysi ale nie wiem czego mi brakuje, może wy wiecie?" Ktoś już tu zapytał co to za reporterka bo od tego trzeba zacząć. Co innego reportaż z imprezy ulicznej, uroczystości rodzinnej w domu, ślubu w kościele, meczu piłki nożnej czy z przylotu ważnej osobistości na jakieś tam lotnisko. Wszystko to reporterka ale jednak wymagania co do sprzętu zupełnie inne.

Talking

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    Kolejny temat "mam 5 tysi ale nie wiem czego mi brakuje, może wy wiecie?" Ktoś już tu zapytał co to za reporterka bo od tego trzeba zacząć. Co innego reportaż z imprezy ulicznej, uroczystości rodzinnej w domu, ślubu w kościele, meczu piłki nożnej czy z przylotu ważnej osobistości na jakieś tam lotnisko. Wszystko to reporterka ale jednak wymagania co do sprzętu zupełnie inne.

Masz racje, źle sprecyzowałem pytanie...
    Oczywiście jest to bardziej reporterka uliczna(do gazet)
    Ale są to różnego rodzaju sytuacje.
    Najbardziej mi zależy nad kupnem czegoś szerokokątnego, przyszłościowego(może wkrótce ff), co moglibyście mi doradzić, jeśli chodzi o firmę to tylko Canon.

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez igrzyk Zobacz posta
    Masz racje, źle sprecyzowałem pytanie...
    Oczywiście jest to bardziej reporterka uliczna(do gazet)
    70-200/2,8L+lampa
    Cytat Zamieszczone przez igrzyk Zobacz posta
    Najbardziej mi zależy nad kupnem czegoś szerokokątnego, przyszłościowego(może wkrótce ff), co moglibyście mi doradzić, jeśli chodzi o firmę to tylko Canon.
    16-35/2,8L
    Na coś trzeba się zdecydować

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów