Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: 5D Mark II - skaza

Domyślnie

Skaza na zdjęciach, które zamieściłeś jest ledwo widoczna (nie mówię o powiększeniu). Zmniejsz je jeszcze do wielkości matrycy to w ogóle zniknie, jedynie mikroskop mógłby pomóc.
    Sam nie byłbyś w stanie tego zrobić, chyba że po kupnie nowego aparatu, rozebrałeś go, usunąłeś filtr i czyściłeś matryce.
    Niedorzeczne prawda, myślę że sprzedający to zrozumie. Życzę powodzenia w wymianie sprzętu.;-)
    EOS

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez klu Zobacz posta

Aparat kupiłem w krakowskim sklepie internetowym, jednak odebrałem go osobiście (do Krakowa mam 120 km).
    No wiec mogą ci powiedzieć że mogles sprawdzić w momencie odbioru...

Cytat Zamieszczone przez klu Zobacz posta
    No nic, po Wszystkich Św. zadzwonię do sklepu i ustalę co dalej z tym począć.. W sumie wada niewielka ale przy takim sprzęcie dla mnie nie do przyjęcia.
    najpewniej wysla cie do serwisu, a jak nie to i tak bedzie musial go odwiedzic, moze najlepiej odrazu z nimi sie skontaktuj bedzie szybciej

Dopiero zaczyna Awatar lukasz b

Domyślnie

jak nie sklep to poźniej serwis...
    jezeli to nie pomoże to skontaktuj się z INFOLINIĄ KONSUMENCKĄ, jeżeli to jest świeża sprawa to możesz się powołać na (dokładnie nie pamiętam) "towar niezgodny z opisem" lub tez jezeli to nie ma 6miesiecy jako wada ukryta ;-)

jeżeli bedziesz chciał więcej na ten temat to później dopisze - jak moja LP wstanie ;-)
    wiele pytań

Domyślnie

Sprawa załatwiona. Dziś odebrałem aparat z serwisu na Żytniej, wymienili cały zespół matrycy i wygląda na to że nic przy okazji nie upaćkano i nie zniszczono. Rysy nie ma, wszystko działa. Dzięki wszystkim za zainteresowanie tematem.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów