Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Wątek: Fenomen pudełka

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

wg mnie zboczenie jakies... mam pudełka trzymam je tylko z takiego powodu ze zawsze własnie znajdą sie kupujący którzy zadadza magiczne pytanie CZY JEST PUDEŁKO a ja na to TAK, HAHA ZDZIWONY? no dobra bez krzyków , sorry

pudełka mam tylko do odsprzedazy bo w sumie to bardzo male są po moich stałkach, ale kupiłem korpus bez pudełka kupiłem szkło uzywane bez pudełka, zyje kurde i nie musze sie jarać wyciąganie i wkładaniem sprzetu do pudełka bo kurde hmmmm robie zdjęcia a nie wcieram w siebie co wieczór biało czerwono czarne pudełko z napisem CANON,

AAAA no i najwazniejsza kwestia, a widzałem to juz kilka razy LANS, wiecie kiedy wyciągasz mase kolorowych pudełek przed znajomymi albo masz najlepiej na szafie i kazdy widzi ze jestes profi...

najchetniej bym wyzucil te pudełka które u mnie leza ale nie zrobie tego wlasnie z powodu ekonomicznego, wyrzuce głupi kawałek kartonika i ktos bedzie chcial na mnie wymusic mniejszą cene za cos co kompletnie nie ma wpływu na prace sprzetu ale coż...
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Szczur88 Zobacz posta
    No niestety, pudełka od Twojego wyszukiwać nie będę, byłoby to dość trudne.

Ale na liniach między płytami na chodniku stajesz normalnie? (joke)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Na gwarancji też...
    no i dowód zakupu
    Ostatnio edytowane przez Shingo ; 29-10-2010 o 23:40 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów