Widze , ze sie musze wypowiedziecOk , czytac ;]
Jestem fanem pudelek![]()
Kiedys jak mi rodzicie kupili PSX , to chyba jeszcze 4 razy go spakowalem i odpakowalem , ta frajda wyciagania z pudelka jest najlepsza.
Aktualnie wala mnie duze pudla od TV , sprzetu Hifi itp. Ale pudelka od konsoli , komorki , aparatu ,to podstawa i sa pochowane w domu i upchane gdzie sie da - od laptopa mam we folii zeby sie nie zakurzyl, a od magazynu firmy byl brudny , to go czyscilem. Nie potrafie tego wyjasnic , ale beda w wojsku kiedys w nocy byla debata z kolegami na pokoju i nie bylem sam. Jeden mowil , ze zaraz po pudelku wazne jest dla niego chowanie folii (bateria , kable np sa tak zapakowane) i te druciki ktorymi sie owija kable![]()
Jak mialem 400D , to karton ogladalem chyba co miesiac mniej wiecej i za kazdym razem otwieralem , wyciagalem papiery i ogladalem sobie dookola .
Teraz kupilem 50D i bylem zalamany , kupilem nowy sprzet , ale w srodku bylem zalamany- dostalem canona w pudelku po zestawie , gdzie byl aparat , lampa i cos jeszcze -taki duzy , a aparat byl zapakowany w karton bez niczego - taki goly bialy. Chcialem jechac do sklepu i zapytac czy nie maja takiego malego oryginalnego , ale olalem sprawe , bo na allegro tez nikt nie sprzedawal![]()
Karton swieta rzecz ;> Szacun dla kartoniarzy.
I nie pytajcie dlaczego - nie umiem tego wyjasnic ,nie umiem odpowiedziec dlaczego jak wyciagne nowy sprzet ,to dluzej ogladam pudelka niz nowy nabytek .