Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Co kupić ?

Widok wątkowy

Bywalec Awatar CyrJak
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mar_ko Zobacz posta
    Ja myślę tak samo. Mam 40D i 17-50 bez VC. Jestem zadowolony - szczególnie jak sobie porównam zdjęcia jakie robiłem "nielustrzanką". Chociaż z drugiej strony wiem, że zadowolenie jest stanem przejściowym. Czym więcej zdjęć zrobisz (obejrzysz zdjęcia innych) to prędzej czy później dojdziesz do wniosku, że zestaw jaki posiadasz jest niekompletny.
    Mi na przykład zaczyna brakować do Tamrona czegoś przed 17 i czegoś po 50.
    Nie wiem tylko, co najpierw (C10-22, czy L-ka 70-200).
    Powiem Ci że ja zadowolny z kita byłem do czasu.. w którym mi jeden gość dał pobawić się 10-20 hsm sigmy, tym ciemniejszym.. Cholera zakochałem się w fotkach z oczka, zobaczyłem że szerzej jak kit jest super. Fakt, wszystko przyjdzie z czasem. Na razie kupiłem tego tamrona którego polecam autorowi tematu, z resztą mój onan sprzętowy chodzi sobie w podpisie :-)

Generalnie, jeżeli gość kupi to co mu polecamy, tzn tamrona + C40D powinien być bardzo zadowolony. Samo szklo jest cudne, fajnie wykonane itp.

Będzie chciał więcej jak sie zapatrzy na fotki robione pewnie jakimś 10-20 albo jak ktoś dam mu takie cudaczne cudo w łapki :-)
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    No jeszcze co do fot robionych czymś gorszej jakości, kompatkem itp... To chyba każdy widzi różnice w swoich fotkach wykonanych kiedyś kompatkem.. i teraz canonem ;P
    Ostatnio edytowane przez CyrJak ; 28-10-2010 o 15:38 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów