Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Cullmann 34 AF-C i G5

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chrisowaty
    Czytałem oba tematy, z tym że ten drugi dotyczy właśnie tej lampy.
    No to sam widzisz jakie pojawiają się problemy... Niby ma działać, a nie działa. Albo przepala. A to jakaś literka w oznaczeniu się nie zgadza.
    Dlatego właśnie radzimy dołożyć stówke i kupić używaną 380EX - NA PEWNO nie będzie sprawiała takich problemów. Tym bardziej, ze teraz wiele osób je sprzedaje w zwiazku z pojawieniem się 430EX, więc jest duża podaż -> mała cena :-)
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gwozdzt
    No to sam widzisz jakie pojawiają się problemy... Niby ma działać, a nie działa. Albo przepala. A to jakaś literka w oznaczeniu się nie zgadza.
    Dlatego właśnie radzimy dołożyć stówke i kupić używaną 380EX - NA PEWNO nie będzie sprawiała takich problemów. Tym bardziej, ze teraz wiele osób je sprzedaje w zwiazku z pojawieniem się 430EX, więc jest duża podaż -> mała cena :-)
    Chyba mnie przekonałeś. Jednak wysupłam trochę grosza na 420EX lub 430EX. Zależy mi aby lampa była nowa, więc 380EX odpada. 430 jest przerostem formy nad treścią w moim przypadku i mojego G5. Ale w przypadku gdylustra będą tanie, to dobra lampa już by na niego czekała.

Pełne uzależnienie Awatar gwozdzt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chrisowaty
    Chyba mnie przekonałeś. Jednak wysupłam trochę grosza na 420EX lub 430EX. Zależy mi aby lampa była nowa, więc 380EX odpada. 430 jest przerostem formy nad treścią w moim przypadku i mojego G5. Ale w przypadku gdylustra będą tanie, to dobra lampa już by na niego czekała.
    Skoro tak, to moze to ułatwi Ci wybór:
    http://canon-board.info/showthread.p...533#post103533
    Pozdrowienia, Tomek
    Kilka moich zdjęć... i sprzęt

Coś już napisał

Domyślnie

Wczoraj odebrałem 430EX. Miód z masłem. Wreszcie nie muszę zdejmować tulejki, aby pstryknąć fotkę z lampą. Miałem w rekach tego Cullmanna, ale rzeczywiście pstryka albo z maks mocą, albo ledwo co.
    Tutaj nie miałem problemów z kompatybilnością. Dzięki za pomoc.

Uprawnienia umieszczania postów