Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Brak papierów a gwarancja migawki - pomocy !

Mieszany widok

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shingo Zobacz posta
    Kontaktowałem się kilka razy z serwisem w tej sprawie, i mogę powiedzieć że albo to mój głos tak na nich działa albo wąsy ale na słowo "darmowa naprawa" , "naprawa w ramach gwarancji która minęła" ze smiechem w głosie odpowiedzieli ze nie ma takiej opcji
    Czyli się z nimi po prostu nie dogadałeś, a poza tym wiadomo że serwis telefonicznie prawie nic nie załatwia. Wysłanie konkretnego body z danym przypadkiem padniętej migawki przed jakąśtam ilością skutkowało darmową wymianą - potwierdzone przypadki znajdziesz na forum w wyżej wspomniany sposób.

Zablokowany
    Miasto
    Trójmiasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    Czyli się z nimi po prostu nie dogadałeś, a poza tym wiadomo że serwis telefonicznie prawie nic nie załatwia. Wysłanie konkretnego body z danym przypadkiem padniętej migawki przed jakąśtam ilością skutkowało darmową wymianą - potwierdzone przypadki znajdziesz na forum w wyżej wspomniany sposób.
    mam nadzieje ze to tylko moj odosobniony przypadek, naprawdę wolałbym się mylić w tym momencie ,zawsze to dla kazdego z nas lepsza perspektywa pracy

Bywalec Awatar BRS
    Miasto
    Gród Kraka

Domyślnie

Kontaktowałem się kilka razy z serwisem w tej sprawie, i mogę powiedzieć że albo to mój głos tak na nich działa albo wąsy ale na słowo "darmowa naprawa" , "naprawa w ramach gwarancji która minęła" ze smiechem w głosie odpowiedzieli ze nie ma takiej opcji
    mozesz poprostu zapytac o to samo w inny sposob
    ja pytalem czy wymiana pierwszej migawki w 40d do przebiegu 100000
    jest darmowa bo takie info dostalem od canon polska - odpowiedz byla
    ze jesli posiadam dowod zakupu i karte gwarancyjna (nieaktualna) to mam
    to przeslac razem z body i wymiana migawki bedzie wykonana za darmo
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a bylo to juz dosc dawno, przed kupnem mojego pierwszego 40d
    Ostatnio edytowane przez BRS ; 27-10-2010 o 15:24 Powód: Automerged Doublepost
    Zapraszam do oddania glosu na najlepsze zdjecie 2012 roku, bo kilka jest ciekawych
    http://www.canon-board.info/konkursy...oll-596-a.html

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kto ci takich głupot naopowiadał...

możesz zapomnieć o darmowej wymianie kompletnie jak kolwiek
    Nikt mi nie naopowiadał poprostu takie info jest tutał łatwo zlaleźć na waszym forum. Nie jestem pewnie dlatego pytam ale jak zaznaczyłem osób które są pewne odpowiedzi lub miały takie przypadki. Dzięki za info dzwonie do WWA.

Zablokowany
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

Shingo, rozwiń. Bo się pogubiłem. Czy to był sakrazm czy nie?

Z tego, co doczytałem w temacie ogólnym. Płaci się za robociznę teraz.
    Dwa lata temu koleżanka wysłała 10d po padniętej migawce i zrobili to za darmo bez żadnych problemów. Jej aparat miał wbite 58.000
    Nie wiem jak jest teraz.

Początki nałogu Awatar barman_pl
    Miasto
    Łódź/Brzeziny

Domyślnie

Dzwoniłem właśnie na żytnią i pan poinformował mnie, że na migawkę jest gwarancja producenta niezależnie od tego ile aparat ma lat (pytałem na podstawie 5D) - jeśli migawka rozleci się przy np. 140k klapnięć i aparat ma 5 lat to migawka zostaje wymieniona za darmo

Pozdr.

Początki nałogu Awatar kuzi4
    Miasto
    Chrzanów

Domyślnie

W moim body migawka ma się dobrze, ale zaraz po zakupie (aparat miał wtedy 3 lata i 140k klapnięć) padł mirror box. Wymienili bez zbędnego gadania na nowy ZA DARMO. Więc nie tylko migawka ma gwarantowany przebieg ale i mechanizm lustra również.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Dodam, że nie wymagali komplenie żadnych papierów, gwarancji czy faktur. Poprosili o wysłanie apoaratu na Żytnią i po czterech dniach wrócił do mnie sprawny.
    Ostatnio edytowane przez kuzi4 ; 27-10-2010 o 15:59 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzwoniłem i potwierdzam wasze słowa - aparat wysyłamy bez żadnych papierów jest sprawdzany przebieg sprzętu i jeżeli ma mniej niż 100.000 klapnięć wymiana jest za free.
    Dzieki temat uważam za zamknięty !

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

naprawdę wolałbym się mylić w tym momencie ,zawsze to dla kazdego z nas lepsza perspektywa pracy
    I jak widzisz mylisz się.

Na tej podstawie proszę, byś na przyszłość nie pisał takich "prawd objawionych" jak w tym wątku , szczególnie takim podburzającym, agresywnym tonem, bo niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd, robiąc z siebie wszewiedzącego guru.

Kto ci takich głupot naopowiadał...

możesz zapomnieć o darmowej wymianie kompletnie jak kolwiek

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    I jak widzisz mylisz się.

Na tej podstawie proszę, byś na przyszłość nie pisał takich "prawd objawionych" jak w tym wątku , szczególnie takim podburzającym, agresywnym tonem, bo niepotrzebnie wprowadzasz ludzi w błąd, robiąc z siebie wszewiedzącego guru.
    Tu popieram kolegę przez chwilę poczułem sie jak ...no nieważne
    Jeszcze raz dzięki i bedę wpadał częsciej gdyż to moje 1 body canona i chetnię sie podziele opiniami chociaż tu już chyba wszystko jest napisane

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów