Pokaż wyniki od 1 do 10 z 37

Wątek: Zmiana systemu na Canona

Mieszany widok

Coś już napisał

Domyślnie

"ja bym zamienił 5ke na d700 bez mrugnięcia okiem" miałbys ostre zdjęcia w każdych warunkach ,ale kolory........
    Raven_F2 - ja pisałem nie tyle o żarowym co o mocnym halogenie z zółtym (wściekle żółtym) filtrem, przy świetle żarówek 50d raczej daje rade,dokładnie to przy świetlówkach energooszczędnych o ciepłej żółtawej barwie,natomiast nie robiłem jeszcze zdjęc przy zwykłych żarówkach,ale tych już coraz mniej ....
    To prawda że na początku będziesz rozczarowany 50d bo K-20 /K-7 prawie pod każdym względem jest lepszy ,no właśnie prawie ,bo AF jest o wiele lepszy od Pentaxowych i nie gorszy od tego w D300 ,
    no i pomiar błysku lepszy jak w K-20/K-7 ,rozczarujesz się też W/B i pewnie samymi kolorami ,ale szybko idzie się przyzwyczaic ,czego nie mogę powiedziec o nikonie bo tam (moim zdaniem) kolory są fatalne i nic nie zdziałasz wołając RAW. Piszę ci to bo wiem że mnie rozumiesz ,w końcu Pentaxa wybiera się dla pięknych kolorów a że nie daje rady w szybkiej reporterce ,no cóż....
    Ostatnio edytowane przez moritto ; 26-10-2010 o 15:14 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów