Właśnie się wpisałem na mapkę
Właśnie się wpisałem na mapkę
No dobra się dodałem, widać mnie teraz tylko chciałbym miejscowość zmienić. Na początku wybrałem z listy pruszków żeby mnie bliżej domu rzuciło, ale chciałbym mieć moją wioskę wpisaną... Pineskę przesunąłem na własciwe miejsce... Wyedytować nazwy miejscowości nie moge... Na google earth lepiej widać, nawet dom mój jest![]()
Ja tez sie dodalem. Nawet dosc dokladnie, prosze nie wysylac bombowcow na moj dom.
Routlaw: a tutaj nie ma tych samych zdjec co na google earth?
Jestem![]()
Camera Obscura/ Szkło powiększające x 2/ bambusowy statyw/ świczka+odblask z "pazłotka" - od czegoś trzeba zacząć :rolleyes:
Na google earth wyostrza tak że widze swój dom, ogród a nawet samochód mojej lepszej połowy, który stoi przed domem... a tu niestety nie chce wyostrzyć..Zamieszczone przez pazurek
dodany![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
To ja teraz pod prad - znalazl ktos opcje jak sie z tego wypisac? Bo albo slepy jestem albo sie nie da![]()
A co, z takimi patałachami jak my to na jednej mapie wstyd się pokazać?![]()
EOS is SILENCE
"Enjoy the silence."
---
Wróciłem...!
analog & digital / black & white / calm & easy...
i jeszcze jeden... na tej mapce baaardzo na lewo![]()
20d