A ja mam mały problem bo mnie jakoś samo do innej miejscowości przeniosło. Jak mogę wybrać inną miejscowość na mapie? Długo nie wchodziłem na tą mapę i takie jajka mi się porobiły ;-)
A ja mam mały problem bo mnie jakoś samo do innej miejscowości przeniosło. Jak mogę wybrać inną miejscowość na mapie? Długo nie wchodziłem na tą mapę i takie jajka mi się porobiły ;-)
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
Już sobie poradziłem :-) Usunąłem stare konto i dodałem nowe i jest ok :-)
ZENIT 12XP | Canon EOS 30D | EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 | TAMRON 17-50 F/2.8 | Canon EOS 33 | EF 28-105mm F/4-5.6 | LowePro MiniTrekker AW | i kilka pierdołków![]()
www.SIERAQ.digart.pl
..::SieraQ::..
o jednego więcej
pozdrawiam
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
witam
u mnie z angielskim ciezko. nie wiem jak mam sie dodac do tej mapki. czy ktos moze mi pomoc?. z gory wielkie dzieki
Pozdrawiam
To możliwość spełniania marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące....
popniunia
dodałem Sięcoś mało osób z opola :P
Gripped EOS 350d+KIT | Gripped EOS 33 | Sigma 70-300 APO DG | EF 50/1.8 | [M42] Jupiter 9 85/2 | [m42] Helios 58/2 (stary) | SmenaMacro(home made) | Speedlite 430EX | Velbon Sherpa 600r | Lowepro Stealth Reporter D200 AW | Skrzypce warte więcej niż cały ten zestaw![]()
:cool:
Fotki Digart
FOTOblog
A jak się zmienia kolor kropki? Zrobiła mi się pomarańczowa i nie mogę znaleźć jak zrobić z niej czerwoną.