Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: stopka metz 58 AF-1

Mieszany widok

Domyślnie stopka metz 58 AF-1

Witam, połamałem stopkę w metz'ie 58 af-1, czy ktoś może wie jaki jest koszt wymiany w serwisie?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Nie chcę Cę wprowadzać w błąd ale coś mi się kojarzy, że użytkownik Cichy, płacił za stopkę chyba 150 zł. Tyle, ze on wymieniał sam.

Domyślnie

dzięki za odp. trochę sobie liczą za kawałek plastiku
    też chyba wymieniać będę sam, bo szkoda kasy na przesyłki. gwarancje pewnie przez to stracę :/

Domyślnie

no niestety, części nie sprzedają, trzeba wysyłać do serwisu, czyli 150 plus przesyłki
    może jest ktoś kto ma uszkodzoną lampę metza i chciałby odsprzedać stopkę albo zna jakiś solidny klej do plastiku?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Kleić bym nie kleił, stopkę dostać ciężko samemu.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

nie mogę jej teraz wysłać do serwisu, jest mi potrzebna. klej na chwilę obecną będzie musiał wystarczyć by mogła być zamontowana na statywie

Domyślnie

a jednak się da bez wysyłania do serwisu, za 166 zl z przesyłką wyślą mi stopkę, więc udało się przyoszczędzić kilkadziesiąt złotych i mnóstwo czasu ufff

Domyślnie Odp: stopka metz 58 AF-1

Odgrzewam kotleta bo sam mam taki problem i trafiłem na ten wątek. 166 zeta to rozbój w biały dzień. Stopke kupiłem że stanów za 16 dolarów razem z przesyłka. Genuine Metz Replacement Parts from USCamera.com Jakby ktos chcial. Pozdro

Uprawnienia umieszczania postów