Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: Naklejka dolna EOS 450d

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar luck1985
    Miasto
    Wlkp

Domyślnie

Na tej naklejce jest nr seryjny aparatu - nie dostaniesz tego.
    Mozesz ew dorwac aparat na czesci i wtedy sobie odkleisz i nakleisz - z jakims tam nr seryjnym innego aparatu.
    Te naklejki sie trudno odkleja , sa sztywne i bedziesz mial zagiecia.
    A co sie stalo ?Zdrapalo Ci sie ? Imo pozbadz sie kleju na obudowie , to na pewno Cie drazni i olej to .

Domyślnie

Chciałem ją zmienić z racji tego, że kupiłem wczoraj statyw do aparatu i na próbę go zamontowałem. No i na statywie jest taki specjalny bolec, który odpycha podstawkę od aparatu, takie cuś:

Po zabawie ze statywem zdjąłem tą podstawkę, okazało się, że ten bolec był właśnie na środku tej naklejki Canon'a i zrobił mi takie 2 paskudne wgniotki w niej, a przed jego założeniem miałem idealną naklejkę. Przyznam szczerze, że może niektórych bawi to co napisałem, ale jestem estetą, bardzo dbam o swój sprzęt, ponieważ nie zarabiam zbyt wiele i każdy defekt mnie boli. Myślałem, żeby w ogóle zerwać tą naklejkę tylko ciekawy jestem czy są osoby, które też je zrywały czy nie?

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jess Zobacz posta
    (...) ciekawy jestem czy są osoby, które też je zrywały czy nie?
    Wątpie.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jess Zobacz posta
    Chciałem ją zmienić z racji tego, że kupiłem wczoraj statyw ...zrobił mi takie 2 paskudne wgniotki w niej, a przed jego założeniem miałem idealną naklejkę.
    Tragedia...Ten wątek to aby nie żart?
    Olej to i rób foty no chyba ze popsuta naklejka wpływa na jakość zdjęć...
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Uprawnienia umieszczania postów