Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 33 z 33

Wątek: Lampa do Canona 40D/50D

Pełne uzależnienie Awatar axk
    Miasto
    SK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Nie miałem w ręku 430 ExII, wiec nie mam porównania, ale mimo wszystko polecam Metza bo u mnie sprawuje się świetnie.
    Świetna argumentacja.
    EOS + Speedlite

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Osobiście przy 50D mam metza (48af-1) ale mogę polecić. Nie miałem w ręku 430 ExII, wiec nie mam porównania, ale mimo wszystko polecam Metza bo u mnie sprawuje się świetnie.
    Osobiście przy 50D mam canona (430 ExII) ale mogę polecić. Nie miałem w ręku Metza, wiec nie mam porównania, ale mimo wszystko polecam Canona bo u mnie sprawuje się świetnie.

:-D:-D:-D
    CMEHA - reszta to upgrade

Bywalec Awatar korben
    Miasto
    świdnik

Domyślnie

Witam wszystkich,dołącze sie jako uzytkownik były metza 48-ki,lampka bardzo fajna solidnie wykonana,wspomaganie,wtedy jak na moje potrzeby z systemem "p" wystarczająca,miała to co chciałem,jedyne co mnie bolało w tej lampie to plastikowa stopka, zakażdym razem jak zakładałem i sciągałem lampkę to miałem wrażenie że zaraz się złamie:a broń boże w coś uderz
    Nie wiem jak z wyrobieniem plastiku,bo pozbyłem sie systemu,więc nie miałem ogólnie sprawdzić,jednak szczerze polecam
    teraz jednak będąc w canonie na pewno kupię 430-tkęmetalowa stopka,i mocowanie nie na gwint
    pozdro dla wszystkich
    50D+szkło

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów