EOS 5DmkII | EOS 600 | EF 28 f/1.8 USM | EF 50 f/1.4 USM | EF 135 f/2.0 L USM
PowerShot S95 | AE-1p | Canonet QL19 GIII
SergioM
Ja mam na odwrót...
Niejednokrotnie zdarzyło mi się w trakcie pstrykania cyfrą spojrzeć ile jeszcze zostało klatek filmu
No ale to wszystko przez proporcje![]()
"Naród wspaniały, tylko ludzie k**" - J.Piłsudski
EOS RT + Elan 7e (EOS 30 + BP300) + EOS v300 + REBEL GII + Eos 700 + Canon Canonet GIII QL17 + 450d
C 50 f1.8 I i II / C 28 f2.8 / C 70-210 f4 / T 17-50 f2.8 XR Di / Tokina 19-35 f3.5-4.5 / S 28-105 f2.8-4 ASPH / + pierścieni dużo + różnetakie kolorowe + manfrottka + EPSON Photo Perfection v350
Polecam EOSa 33. Jedynkę (jak już ktoś wspomniał) ciężko dostać niezajechaną. Sam użytkuję 33v i jestem bardzo zadowolony. Oczywiście współpracuje z obiektywami EF, dobrze trzyma czasy, jest porządnie zbudowany - nic więcej nie potrzeba. Osobiście po doświadczeniach z tym aparatem mam duże opory, by zmieniać go na cyfrówkę. Koszty wiadomo, są po stronie nowszej technologii, ale nie potrzeba super nowoczesnego aparatu, by móc robić dobre zdjęcia. Analogi w robieniu dobrych fotografii nie przeszkadzają. Także polecam wspomnianego już wyżej EOSa 33 i życzę udanych zdjęć.
Heyah,
1. Sklep Czano-Białe na Prostej www.czarno-biale.pl (sam tam wołam)
2. Foto-Relax przy dawnym kinie Relax, wołają slajdy i inne wieksze niż 35mm raz na dzień odbiór ok 18ej.
PozdroJaneq
Kilka dni temu jeszcze byly kolorowe filmy, teraz znikły
Myslalem,ze to blad przegladarki ale na innych tak samo.
to pewnie anonimusi, czy jak im tam. ja tam znalazłem filmy kolorowe, zarówno negatywy, jak i slajdy, o tu: http://www.kodak.com/global/en/profe...lmsIndex.jhtml
nie będę wklejał zrzutu ekranu, bo znów banana od jakiegoś nadwrażliwca dostanę.