A które to "nieprzychylne" a które "chamskie"?
Bo z tego co ja widzę to takich nie ma. Jedno o kiecce z przymrużeniem oka, co widać, drugie o "nieapetycznym" wyglądzie.
Cel umieszczania fot na tym forum właśnie jest taki żeby podać je pod krytykę/ ostrzał/ komentarz.
To nie komuna, albo wypowiedzi o papieżu że muszą być wyłącznie pochlebne i konstruktywne czy też"przychylne.
"Boisz się odpowiedzi to nie zadawaj pytań".
Kolega umieścił zdjęcia ze ślubu, i zostały one skomentowane.
Sarkazm, ironia to w żadnym razie nie chamstwo.
I to tyle z mojej strony.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
zaraz zobaczę które zdjęcia wyleciały z mojej picassy i zrobię reup...
a mi na zdjeciu nr 1. jakos brakuje parowozu, to byloby wowczas bardzo ok, a tak to ten niby chmuro/dym nie wiadomo skad sie wzial
EOS x2, sloik x5, blyskotki x6
ok ustalmy 1b słabe, ale jak to poprawić?
tutaj nie używałem lampy i iso podniosłem aby nie poruszyć zdjęcia jak i uwydatnić świeczki które oświetlały młodych. co zrobić aby zdjęcie tortu było jeszcze lepsze...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dodam jeszcze jedno zdjęcie które mi się podoba, ale czy spodoba się wam...
1f.
Ostatnio edytowane przez obcy21 ; 21-11-2010 o 19:14 Powód: Automerged Doublepost
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Napisałem „w razie by co” nie odnosząc się do żadnego z postów. Ale i tak od razu pojawiły się insynuacje. Jak się odnoszę to cytuje wypowiedź. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
zrobiłem tak jak piszesz, poniżej wynik:
z prawej strony nie mogłem za bardzo przyciąć ponieważ za dużo też dołu bym stracił, a co za tym idzie podstawę tortu. odnośnie odszumiania to użyłem neat image, a iso 1600 z canona 350d, tak więc lekka kaszka wyszła i tak. wersja w kolorze![]()