nie napisałeś jakim aparatem, obiektywem i jaka przysłona![]()
zdjęcie 36 mogłoby być lepsze gdybyś podbiegł i wyszarpał kieckę do góry- sorry nie mogłem się powstrzymać.
nie napisałeś jakim aparatem, obiektywem i jaka przysłona![]()
zdjęcie 36 mogłoby być lepsze gdybyś podbiegł i wyszarpał kieckę do góry- sorry nie mogłem się powstrzymać.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Nie usuwaj zdjęć z wątku pomimo nieprzychylnych czy chamskich komentarzy ponieważ brakuje punktu odniesienia do tych wypowiedzi.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
A które to "nieprzychylne" a które "chamskie"?
Bo z tego co ja widzę to takich nie ma. Jedno o kiecce z przymrużeniem oka, co widać, drugie o "nieapetycznym" wyglądzie.
Cel umieszczania fot na tym forum właśnie jest taki żeby podać je pod krytykę/ ostrzał/ komentarz.
To nie komuna, albo wypowiedzi o papieżu że muszą być wyłącznie pochlebne i konstruktywne czy też"przychylne.
"Boisz się odpowiedzi to nie zadawaj pytań".
Kolega umieścił zdjęcia ze ślubu, i zostały one skomentowane.
Sarkazm, ironia to w żadnym razie nie chamstwo.
I to tyle z mojej strony.
trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Napisałem „w razie by co” nie odnosząc się do żadnego z postów. Ale i tak od razu pojawiły się insynuacje. Jak się odnoszę to cytuje wypowiedź. :-D
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis