Nie chce mi sie wierzyc zeby po tak krotkim czasie D50 sie zwrocil, bardziej jestem sklonny uwierzyc w teorie Swiateczna...Zamieszczone przez pn_
Nie chce mi sie wierzyc zeby po tak krotkim czasie D50 sie zwrocil, bardziej jestem sklonny uwierzyc w teorie Swiateczna...Zamieszczone przez pn_
No co Ty, to takie D70 bez jednego kolka, z podkreconym w kierunku kompaktow softem, i z paroma innymi zmienionymi drobnymi szczegolami, wiec co tu ma sie zwracac.Zamieszczone przez Polaco
Wygląda na to, że Nikon został w takim razie w Polsce pionierem Mail-in Rebate na rynku elektroniki użytkowej... Przynajmniej ja się nigdy z tym u nas w kraju jeszcze nie spotkałem.
SuMa NaŁoGów MuSi bYć sTaŁa
Canon też daje cashback - od miesiąca zapominam wypełnić kuponów na zwrot 75CHF za telekonwerter ;-)Zamieszczone przez Jac
mowimy o polskim nienasyconym rynku? ;-)
No, teżZamieszczone przez Jac
Był jakiś wątek na ten temat nawet.
canon nie musi dawac kasy by ktos kupował aparaty z tej firmy... sprzedają sie bo sa bardzo dobre, a jak sie sprzedają to po co ma płacić czy robic promocje? Nikon widocznie kiepsko sie sprzedaje i dlatego jest jak jest...