Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 29 of 29

Thread: Nikon Polska rozdaje kase! A co z Canonem :(

Hybrid View

Pełne uzależnienie Venio's Avatar

ich nicht sprechen dojczen
    uhh sie hiena zerwała z zoltej smyczy mówiłem konkretnie o polsce. Nie znam zagranicznego rynku. Nie orientuje sie w promocjach. Napisałem to nawet po poscie kogoś tam kto mowil ze canona w stanach tez robi promocje. Wiec o co sie rzucasz? a jesli faktycznie canon w niemczech daje promocje to widocznie tez mają spadki sprzedazy... normalna rzecz pewnie w polsce tez kiedys moze przyjdzie zoltaczka i wtedy canon bedzie musial sie bronic promocjami. Ale ja mowie o faktach ktore maja miejsce tu i teraz.
    pozdrawiam

Zablokowany pn_'s Avatar

Quote Originally Posted by Venio
    jesli faktycznie...
    Slowo "Jesli" jest tutaj naduzyciem, dalem Ci linka. Mozesz go sobie nawet automatycznie przekonwertowac na inny jezyk.

Quote Originally Posted by Venio
    ...canon w niemczech daje promocje to widocznie tez mają spadki sprzedazy
    W mysl Twojego rozumowania, to Canon Niemcy chyba bankrutuje, poniewaz w tej chwili w TV na okraglo musi puszczac reklame 350D. Zgroza! Jakze marnie oni przeda! Cash Back, reklamy, co to bedzie!

Dostatecznie glupie, czy kontynuujemy? :-P

Pełne uzależnienie Tomasz Golinski's Avatar

Quote Originally Posted by pn_
    W mysl Twojego rozumowania, to Canon Niemcy chyba bankrutuje, poniewaz w tej chwili w TV na okraglo musi puszczac reklame 350D. Zgroza! Jakze marnie oni przeda! Cash Back, reklamy, co to bedzie!

Dostatecznie glupie, czy kontynuujemy? :-P
    Przecież Venio napisał, że się źle sprzedaje. Nie pisał nic o bankrutowaniu. Niepotrzebnie najeżdzasz. Z obniżki cen zawsze należy się cieszyć, obojętnie jak kuriozalną formę przyjmuje (chodzi o zasade cash-backu).
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Zablokowany pn_'s Avatar

Quote Originally Posted by Tomasz Golinski
    Przecież Venio napisał, że się źle sprzedaje. Nie pisał nic o bankrutowaniu.
    Ja wiem co on napisal, tylko podnioslem poziom na wyzszy stopien abstrakcji, zeby ukazac cala glupote takiego rozumowania.

Pełne uzależnienie muflon's Avatar

Venio, doczytaj. Ostatni cashback Canona jest ważny również w Polsce. Na forum kilka osób opisywało dokładną procedurę (tytuł był zdaje się "gratisy od Canona")

Dopiero zaczyna

Quote Originally Posted by muflon
    Venio, doczytaj. Ostatni cashback Canona jest ważny również w Polsce. Na forum kilka osób opisywało dokładną procedurę (tytuł był zdaje się "gratisy od Canona")
    no wlasnie tym tematem bylem zainteresowany ale niestety po kilku apelach nikt nie opisal procedury zwrotu pieniedzy z Polski!!! wiadomo kupic np w Niemczech, miec konto w niemieckim banku itd to nie problem ale .... no wlasnie dla Polski chyba nie ma

Pełne uzależnienie muflon's Avatar

Quote Originally Posted by pletwal
    no wlasnie tym tematem bylem zainteresowany ale niestety po kilku apelach nikt nie opisal procedury zwrotu pieniedzy z Polski!!!
    Nie chce mi się szukać... ale dałbym głowę, że ktoś w tym wątku do Polski $$$ dostał. Potrzebny był tylko jeden trick, nie pamiętam szczegółów.

Pełne uzależnienie Jac's Avatar

ZTCP to wpisywalo sie podczas rejestracji RFN lub NRD ;-) a pozniej adres do polski :-)

Page 3 of 3 FirstFirst 123