Witam wszystkich, jak to jest koledzy z używkami lamp EX wszelkiego typu, czyli ma się to jak do puszek ilość cykliczy warto iść w używki
pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich, jak to jest koledzy z używkami lamp EX wszelkiego typu, czyli ma się to jak do puszek ilość cykliczy warto iść w używki
pozdrawiam wszystkich
50D+szkło
Są używki i używki. Ja obie swoje lampy kupiłem jako używki, ale w świetnym stanie i nie przyszło mi nawet do głowy, że lampa bez ryski mogła jakoś śmiertelnie dużo razy wyzwolić, potem - u mnie... już nie mają tak lekko![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
wystarczy zerknąć na palnik,gdy lampa była katowana czesto palnik zmienia kolor z białego na żółtawy...
EOS + L i kupa gratów ...
czyli nie ma złotej zasadyjak juz to tylko wierzyć użytkownikowi i szukać na gwarancji
![]()
50D+szkło
no jak to jest z uzywkami? są uzywane, nigdy niewiesz jak i co sie z nimi działo, nie masz gwarancji tzn ze bierzesz w ciemno
plusy:
cena
minusy
jest to sprzet uzywany
Ta cena to też nie taki wielki plus, bo używki nie są dużo tańsze od nówek.
towar jest zawsze wart tyle ile za niego zapłaci klient
a to oznacza ze jezeli ktos sprzeda 430 EX za 900 zł uzywanego to tyle wg kupująccego była warta niezaleznie od tego ze moze miec 430 EX II za ta samą kwotę, ja kupilem uzywany sprzet wicej razy niz nowy i nie narzekam na ceny które były![]()
Ja prawie wszystko mam używane i też nie narzekam, ale ceny były wyraźnie niższe.
Ostatnio edytowane przez Shingo ; 21-10-2010 o 14:38 Powód: Automerged Doublepost
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII