nie miałem na myśli tego programu, nie oglądałem ani polskiej wersji, ani żadnej innej, pokazów mody też nie oglądam, kiedyś sie zdarzało bo fajna muzyka zawsze leci

reportaże z takich imprez również mnie nie interesują, mysle że czasem warto mieć jakieś wzory, coś podpatrzeć ale jakoś mi sie nie chce, ani nie mam czasu wiec tego nie robie, i wszystko co robie to wedle własnego widzi mi sie .

Nie napinam sie, wyrażam opinie , w rzeczywostości tylko sobie błądze, robie coś wydaje mi sie fajne, po jakimś czasie stwierdzam że to jest kiepskie wiec próbuje czegos nowego metodą prób i błedów , zazdroszcze tym co sobie stwierdzili ze coś robia to jest fajne i nagle każdemu sie podoba i dalej nic szukac nie muszą .

Sid ja wiem , jest wiele rzeczy które robie bo wypada chcac nie chcąc takie życie, ale też wiele kwestii w których mam wybór i pomimo ogólnie przyjetych trendów jest on inny niż kreuje i faworyzuje ogół bo robie to tylko dla tego że lubie i po co te próby udowadniania że jesteśmy bezwładna matria która nie zrobi nic wedle własnego swiadomego uznania