Strona 23 z 34 PierwszyPierwszy ... 13212223242533 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 221 do 230 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Widzisz, i to nie jest takie proste. Bo co jak co, ale czasami polscy producenci za duzo kombinuja zeby bylo "bardziej nasze", i pozniej takie kwiatki wychodza. Z drugiej strony, to tak jakby tlumaczyc angielski humor, bez zaglebiania sie w logike, w sens i kontekst, w to dlaczego u nich to jest smieszne, a u nas nie bedzie. I jest przepis. Kopiowac nie mozna z innych krajow. Inni odbiorcy, inne gusta, inne kategorie, inne pieniadze. Dlaczego w polsce nie powstal jeszcze ten program co w stanach jest o budowaniu domow w ciagu tygodnia ? Bo to by sie wiazalo z kosztami. Bylo ulomnie nasladowane kto was tak urzadzil. Ale z tego co pamietam, to teraz ok 4 rano leci w kolko od 5 lat, 5 odcinkow dookola tych samych.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Sory, przeoczyłem. Ale tak czy siak temat słabego TVNu nie został podłapany, w sumie żadna dyskusja po tej kompilacji się nie zawiązała, więc to pewnie dlatego przeoczyłem...
    Nad żenada chyba nie ma sensu dyskutować.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

To ja cofnę się o kilka stron tej dyskusji.

Kiedyś na świecie było kilku liczących się projektantów mody. Przygotowywali oni jedną kolekcję na cały rok. Dopieszczali ją, dopracowywali w szczegółach i dopasowywali do wyglądu kobiet, których sylwetki uznawane były za kanon. Jednak było to i pracochłonne i kosztowne. Zaszewki, podszewki, profile, szablony... Były to również czasy, w których za błędy ortograficzne obniżało się w szkole oceny, a tabliczkę mnożenia do 100 trzeba było wkuć, pod groźbą nieotrzymania promocji do następnej klasy... Aha, koszy na śmieci nie zakładało się nauczycielom na głowę. Psikusy uczniowskie wymagały wtedy sporej finezji i często wysiłku. Teraz ludzi uważających, że mają coś do powiedzenia w temacie mody jest na pęczki. Niestety nie idzie za tym tak zwany warsztat. Trzeba było więc dopasować ekspozycję do umiejętności. Stąd takie zapotrzebowanie na dziewczyny bez kształtu. Raz, że łatwiej uszyć na nią cokolwiek, dwa, że i materiału zbyt dużo to nie pochłania. Kiedyś udaną kolekcję w całości kupowały różne sieci sklepów odzieżowych i żyły z nich przez sezon. Teraz z całej kolekcji sprzedaje się jeden, dwa ciuchy, trzeba więc co chwila pokazywać coś nowego. Stąd coraz większy popyt na chodzące wieszaki, bo i pokazów mody, z których nic nie wynika, coraz więcej.
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    (...)
    efekt taki że ludzie muszą mieć takie pieski jakie chce sedzia a nie jakie by sami chcieli, prosta sprawa
    (...)
    widzę że mnie nie rozumiesz i nie chcesz rozumieć.

chcesz to traktuj sobie kobiety jak rasowe suki z rodowodem, które muszą spełniać normy, w końcu to Twoja sprawa, tylko nie wymagaj żeby wszyscy Ci przyklasnęli bo tak nie będzie.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

tak znałem kilka anorektyczek, i to dość dobrze widziałem z bliska całą sytuacje.
    Szczerze wątpię. Ja widziałem tylko jedną , jedyną na OIOMie kidy odwiedzałem chorą córkę i od tego czasu jestem bardzo wyczulony w tej kwestii. Gdybyś widział ręce grubości kija od szczotki i trupią czaszkę powleczoną "folią" z wytrzeszczonymi oczami do tego wszystko w sinym kolorze to może zmieniłbyś zdanie. Ktoś mądry powiedział " uratować jedno życie to uratować świat". W imię czego różne tumany bez wyobraźni mają igrać życiem młodych , podatnych na sugestię kobiet. Bo im łatwiej, taniej wychodzi uszyć ciuch na patyczaka bez kobiecych kształtów ? Ja się na to nie godzę i będę o tym pisał zawsze i wszędzie gdzie tylko będę mógł. Ty możesz podążać w tym bezmyślnym stadzie , Twoja wola , ale mam nadzieję że rozumna refleksja jeszcze przed Tobą.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    widzę że mnie nie rozumiesz i nie chcesz rozumieć.

chcesz to traktuj sobie kobiety jak rasowe suki z rodowodem, które muszą spełniać normy, w końcu to Twoja sprawa, tylko nie wymagaj żeby wszyscy Ci przyklasnęli bo tak nie będzie.

coś chyba człowieku z Tobą jest nie tak

Kto tu pisze o traktowaniu ?? jest praca , pieniadze nie małe, normy są jakie sa, nadaje sie nie wiele dziewczyn, które chcą i sie nadają robią to normalna sprawa, i na pewno nie siedza na forum pieprząc takie głupoty, głupio by było żeby któraś czytała Twój tok rozumowania jak niby to mi sie wydaje że jest bo piszesz zupełnie co innego .
    A dwa bez przesady że jakieś anorektyczki, szczupłe kobiety, jak lubisz pulpeciki to Twoja sprawa, zresztą wiekszość lubi bo nie ma wyboru ..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    Szczerze wątpię. Ja widziałem tylko jedną , jedyną na OIOMie kidy odwiedzałem chorą córkę i od tego czasu jestem bardzo wyczulony w tej kwestii. Gdybyś widział ręce grubości kija od szczotki i trupią czaszkę powleczoną "folią" z wytrzeszczonymi oczami do tego wszystko w sinym kolorze to może zmieniłbyś zdanie. Ktoś mądry powiedział " uratować jedno życie to uratować świat". W imię czego różne tumany bez wyobraźni mają igrać życiem młodych , podatnych na sugestię kobiet. Bo im łatwiej, taniej wychodzi uszyć ciuch na patyczaka bez kobiecych kształtów ? Ja się na to nie godzę i będę o tym pisał zawsze i wszędzie gdzie tylko będę mógł. Ty możesz podążać w tym bezmyślnym stadzie , Twoja wola , ale mam nadzieję że rozumna refleksja jeszcze przed Tobą.

Raczej wiem co widziałem, i nie przypadkiem ale z bliska przez długi okres .

dwie wcinały sterydy i rosły w oczach, trzecia nie chciała nic brać ani sie leczyć, wygladała tragicznie, wypisać sie kazała rodzicom na własne życzenie ze szpitala, jej dalszych losów nie znam ...

ale żadna z nich nie miała ambicji zostac modelką, nie telewizja je do tego pchneła a otoczenie, koleżanki, koledzy którym sie chciały podobać .
    Ostatnio edytowane przez bandit ; 11-12-2010 o 15:29 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

coś chyba człowieku z Tobą jest nie tak

Kto tu pisze o traktowaniu ?? jest praca , pieniadze nie małe, normy są jakie sa, nadaje sie nie wiele dziewczyn, które chcą i sie nadają robią to normalna sprawa, i na pewno nie siedza na forum pieprząc takie głupoty, głupio by było żeby któraś czytała Twój tok rozumowania jak niby to mi sie wydaje że jest bo piszesz zupełnie co innego .
    A dwa bez przesady że jakieś anorektyczki, szczupłe kobiety, jak lubisz pulpeciki to Twoja sprawa, zresztą wiekszość lubi bo nie ma wyboru ..
    (...)
    z Tobą za to wszystko w porządku.

złodziej też ma pracę jaką ma i też nie siedzi na forumach pieprząc pierdoły

tak - to co ja lubię to moja prywatna sprawa, więc dlaczego taki temat poruszasz...człowieku? tym bardziej że nie masz zielonego pojęcia co lubie, bo się nie znamy :-D proszę Cie hamuj się przed osobistymi wycieczkami, bo to do niczego Cię nie doprowadzi.

pozdrawiam.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    z Tobą za to wszystko w porządku.

złodziej też ma pracę jaką ma i też nie siedzi na forumach pieprząc pierdoły

tak - to co ja lubię to moja prywatna sprawa, więc dlaczego taki temat poruszasz...człowieku? tym bardziej że nie masz zielonego pojęcia co lubie, bo się nie znamy :-D proszę Cie hamuj się przed osobistymi wycieczkami, bo to do niczego Cię nie doprowadzi.

pozdrawiam.

a skąd ta pewność do której grupy Cie zaliczam ?? może jesteś dla mnie hmm, mniejszością ?

ja mam ni zaczynać, to Ty zaczynasz, nie rozumiesz a sie sprzeczasz i mi wciskasz w usta poglady których nie uznaje .

Z reszta szkoda czasu na dalsze dyskusje bo do niczego to nie prowadzi jak widać

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Z reszta szkoda czasu na dalsze dyskusje bo do niczego to nie prowadzi jak widać
    Zamiast dyskusji kilka obrazków dla refleksji
    http://www.joemonster.org/art/9885/A..._przed_glupota

je..ać normy i modę które przyczynią się choćby do jednej takiej sytuacji.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

cofnij się do posta #195, bo ja ciągle o tym do Ciebie pisze, o niczym więcej.
    Twoje poglądy, Twoje gusta to tylko Twoja prywatna sprawa, a nie prawda absolutna. te normy o których raczysz pisać to mnie już niekoniecznie muszą dotyczyć.

Są kobiety pistolety
    i kobiety jak rakiety
    chude, długie i wysokie
    z wydepilowanym krokiem

Są kobiety bezzmarszczkowe
    fit kobiety luksusowe
    pielęgnacji wciąż oddane
    z samych siebie odessane

...

Są kobiety pistolety
    i kobiety jak rakiety
    chude, długie, opalone