Cytat Zamieszczone przez sprocket73 Zobacz posta
Sid - wszystko to co napisałeś to prawda.

Ale program Top Model jest puszczany w TV i oglądają go miliony ludzi. Zawodowi fotograficy i spece od mody są świadomi tego jak powinna wyglądać modelka. Zwykli faceci patrzą na baby w TV i komentują "o jaki chudy brzydal, a ta druga całkiem fajna". A co myślą sobie młode dziewczyny - niedojrzałe nastolatki? Myślą sobie - ojej, ale ja jestem gruba bo ważę 50 kg... i idą do WC zwymiotować kolecję. Ten program podaje dziewczynom wzór do naśladowania, który nie jest niczym dobrym. Wmawia im się tam, że jak będziesz chuda, pokażesz cyce i będziesz robić z siebie rozryczaną bidulę, to osiągniesz sukces.
A Bear Grylls pokazuje jak sie je robaki, jak sie robi pulapki na zwierzyne i temu podobne. A komedie romantyczne powoduja rozpad zwiazkow ze wzgledu ze w FILMIE faceci bardziej sie staraja i sa tacy och ach, a w rzeczywistosci nie. A ghostrider jezdzi 300km/h na youtubie. A. A. A. A wiec, jak ktos ma rozum to z niego korzysta, a nie nasladuje innych. Przykro mi, to sie nazywa naturalna selekcja ;-)