Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Domyślnie

Vitez, ale lampa z body walil na wprost, bez zadnej mydelniczki etc, a nawet na najlszabszym ustawieniu błysk by się chyba? złapał.

A to nie był byle kto, tylko sam Marcin Tyszka tak btw.

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Przy odpowiednich ustawieniach by się nie złapał.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jakby wyzwalał studyjne, to używałby Pocketów. A na zdjęciach wynikowych było wyraźnie widać wspomniany już przeze mnie efekt "lampy na wprost"

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R0bert Zobacz posta
    Vitez, ale lampa z body walil na wprost, bez zadnej mydelniczki etc, a nawet na najlszabszym ustawieniu błysk by się chyba? złapał.

A to nie był byle kto, tylko sam Marcin Tyszka tak btw.
    Dlatego pytam się czy służyła do oświetlania, doświetlania czy wyzwalania. Jeśli lampa ma służyć tylko do wyzwalania lamp studyjnych to po co nią błyskać na wprost?
    A jeśli ma jednak (d)oświetlać to jest to całkiem karkołomna mieszanka... ale może ktoś tak lubi .

Choć tak naprawe podejrzewam że to był po prostu fragmencik nagrany ot tak sobie, z pierwszą z brzegu lampą doczepioną do pierwszego z brzegu body by bardziej pro wyglądało - taki urok tego programu.

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

http://s1.postimage.org/3xoknqep6/Ap..._ss_2010_2.jpg

Wygląda jak ze stopki. Chociaż nie jestem pewien, bo dawno ze stopki na wprost nie waliłem.

Dziękuję, dobranoc?

Uzależniony Awatar mc_iek
    Miasto
    Kępa Niemojewska

Domyślnie

Poza tym, że równie dobrze mogła odbyć się na rynku w Pułtusku, to nie rzuca na kolana zbytnią różnorodnością i atrakcyjnością ujęć. Przynajmniej mnie...
    Nałómta siem odmieniwać kącufkuf po polskiemu!

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mc_iek Zobacz posta
    Poza tym, że równie dobrze mogła odbyć się na rynku w Pułtusku, to nie rzuca na kolana zbytnią różnorodnością i atrakcyjnością ujęć. Przynajmniej mnie...
    Ooooo, bo Ty nie masz pojęcia, jakim to wybitnym fotografem trzeba być, by zrobić taaaakie ujęcią :

http://m.onet.pl/_m/3ceb93224a60b3cd...13fae,21,1.jpg
    http://m.onet.pl/_m/1ff3023a5d6ac4ec...faf56,21,1.jpg

To są wyższe stany świadomości fotograficznej, niedostępne dla takich jak my. I żaden Pułtusk, mój drogi, ani nawet Ciechocinek. To tylko Mediolan, ostatecznie Florencja
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Bywalec Awatar justanimage
    Miasto
    Radom City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alarmowa Zobacz posta
    Gdy ogladałem program to wydawało mi się ze najbardziej fotogeniczna jest.. ta Kasia która odpadła...
    Fotograf to był jakiś światowej sławy Włoch, z cyfrowym średnioformatowcem (hasselem?), myslałem ze zdjęcia to bedzie totalny opad szczeny...
    Niecierpliwe czekałem na koniec programu a tymczasem zdjęcia okazały się mocno przeciętne.... Szczerze mówiąc odniosłem wrażenie, że fotograf swoim nieudanym zdjęciem "zniszczył" dziewczyne która odpadła, bo do tej pory świetnie jej szło i dla mnie była faworytką...
    A na zdjęciu wygląda mocno średnio, ma otwartą buzię i w ogóle zdjęcie jest poruszone... MSZ ewidentna wpadka fotografa.
    600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Coś na rzeczy, nawet krążył cynk że to właśnie Kasia wygra..

Strona 11 z 34 PierwszyPierwszy ... 91011121321 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów