Strona 2 z 34 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

nie rozumiem Waszego zagłębiania się w ten program. Format jest taki jaki jest. Jest odbiorca jest produkt. Ja osobiście oglądam ten program, by podglądnąć warsztat fotografów wynajętych do programu, a resztę papki "puszczam" bokiem. Tyle.
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artprof Zobacz posta
    nie rozumiem Waszego zagłębiania się w ten program. Format jest taki jaki jest. Jest odbiorca jest produkt. Ja osobiście oglądam ten program, by podglądnąć warsztat fotografów wynajętych do programu, a resztę papki "puszczam" bokiem. Tyle.
    Wlasnie mysle zeby to zrobic. Oplaca sie, bo musze to sciagnac jak by co bo nie mieszkam w PL?

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Początki nałogu Awatar punky
    Miasto
    Kwidzyn

Domyślnie

Srednio, lepiej poogladac jakies editoriale na youtube
    R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8

Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Wlasnie mysle zeby to zrobic. Oplaca sie, bo musze to sciagnac jak by co bo nie mieszkam w PL?
    oglądni jeden odcinek i sam ocenisz. ciasno zmontowany backstage. myślę że warto.
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie

na stop klatce trzeba podglądać jakimi szkłami pracują, dla mnie migniecie obiektywem to za mało aby wiedzieć już czy to 24-70 lub która konkretna odmiana 70-200, bo wszystkie są białe.
    |CANON FF|

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez benicjusz Zobacz posta
    na stop klatce trzeba podglądać jakimi szkłami pracują, dla mnie migniecie obiektywem to za mało aby wiedzieć już czy to 24-70 lub która konkretna odmiana 70-200, bo wszystkie są białe.
    jeżeli o takim podglądaniu mówimy, to nie ten program

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie

to był przykład do podglądania warsztatu, pislem po co oglądam ten program, zauważyłem iż wszyscy używają jedynie słusznego sprzętu oraz macoowek, każdy ma podłączony PB, jest quorum oceniająca zdjęcie on-line... a nie na LCD

robiąc sesje na allegro starej kurtki syna tez tak robię... czy jetem już profi?
    |CANON FF|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bmfcker Zobacz posta
    Siłą rzeczy powinienem się czepić komentarzy Marcina Tyszki[...]
    Ostatnio przeglądałem Zawsze Kwadrat i tam była o nim ciekawa opinia, że on już nie jest fotografem tylko zwykłym celebrytą....
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Swoją drogą nie gustuje w tej dziedzinie foto, więc ciężko mi sie wypowiedzieć też, ale fakt jest taki, że w galerii na jego stronie tylko zdjęcie powitalne jest dla mnie ok. Reszta nie mój klimat mody. ;p
    Ostatnio edytowane przez jahjah1986 ; 21-10-2010 o 14:56 Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jahjah1986 Zobacz posta
    Ostatnio przeglądałem Zawsze Kwadrat i tam była o nim ciekawa opinia, że on już nie jest fotografem tylko zwykłym celebrytą....
    Tak mi się skojarzyło z wypowiedzią Watersa http://www.facebook.com/video/video.php?v=427457695736

A propos, Tap Madl i Joanny Krupy
    http://www.koktajl24.pl/Joanna-Krupa...Krupa-Tap-Madl

Jednak do Forftera jej jeszcze baardzo daleko.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

:-)

Strona 2 z 34 PierwszyPierwszy 123412 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów