nie rozumiem Waszego zagłębiania się w ten program. Format jest taki jaki jest. Jest odbiorca jest produkt. Ja osobiście oglądam ten program, by podglądnąć warsztat fotografów wynajętych do programu, a resztę papki "puszczam" bokiem. Tyle.
nie rozumiem Waszego zagłębiania się w ten program. Format jest taki jaki jest. Jest odbiorca jest produkt. Ja osobiście oglądam ten program, by podglądnąć warsztat fotografów wynajętych do programu, a resztę papki "puszczam" bokiem. Tyle.
I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!
Srednio, lepiej poogladac jakies editoriale na youtube
R6 + S17-35 + 24-70/2.8 + 50/1.8 + 85/1.8 + 70-200/2.8
Ex Sony a6500, 70D, 40D, 30D
na stop klatce trzeba podglądać jakimi szkłami pracują, dla mnie migniecie obiektywem to za mało aby wiedzieć już czy to 24-70 lub która konkretna odmiana 70-200, bo wszystkie są białe.
|CANON FF|
to był przykład do podglądania warsztatu, pislem po co oglądam ten program, zauważyłem iż wszyscy używają jedynie słusznego sprzętu oraz macoowek, każdy ma podłączony PB, jest quorum oceniająca zdjęcie on-line... a nie na LCD![]()
robiąc sesje na allegro starej kurtki syna tez tak robię... czy jetem już profi?
|CANON FF|
Ostatnio przeglądałem Zawsze Kwadrat i tam była o nim ciekawa opinia, że on już nie jest fotografem tylko zwykłym celebrytą....
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Swoją drogą nie gustuje w tej dziedzinie foto, więc ciężko mi sie wypowiedzieć też, ale fakt jest taki, że w galerii na jego stronie tylko zdjęcie powitalne jest dla mnie ok. Reszta nie mój klimat mody. ;p
Ostatnio edytowane przez jahjah1986 ; 21-10-2010 o 14:56 Powód: Automerged Doublepost
To tylko zabawa...nie spinajcie się...
Tak mi się skojarzyło z wypowiedzią Watersa http://www.facebook.com/video/video.php?v=427457695736
A propos, Tap Madl i Joanny Krupy
http://www.koktajl24.pl/Joanna-Krupa...Krupa-Tap-Madl
Jednak do Forftera jej jeszcze baardzo daleko.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---