Strona 34 z 34 PierwszyPierwszy ... 24323334
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Nie chodzi o wiarę we własną nieomylność tylko opposiadanie własnego niezależnego zdania. O to by nie kierować się tym co wszyscy myślą, tylko oceniać według własnego rozumu, serca lub gustu i nie wstydzić się tego.
    Jak najbardziej. Gorąco to popieram.
    Ale IMHO,nie można swojego zdania uważać za prawdę uniwersalną dla wszystkich.I tak ją kategorycznie głosić. Bo jak mówił ks.Tischner...

Ale tak już jest ze jeden patrzy i mówi że "to jest brzydkie" a drugi "dla mnie to jest brzydkie".
    Zasadnicza różnica.Jak dla mnie.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Program Tap Madl doczekał sie dzisiaj takiego wpisu.
    http://detektv.blogspot.com/2011/10/....html?spref=fb
    Serdecznie polecam.

PS. Autorka bloga jest filologiem polskim
    Może i jest ale bardzo to grafomańsko napisane - IMHO szkoda czasu na takie wypociny :cool:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Świetna argumentacja, skoro Tyszka je pokazuje i jest z nich zadowolony, to na pewno są dobre. Równie dobrze pasuje to do sweet foci z NK czy Facebooka ;-)
    A co mi tam jakaś Tyszka, pan Rysiu i tak gniecie wszystko:
    http://www.youtube.com/watch?v=nkdH9VVE7ZA
    "C’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui!”

Domyślnie

Czy jest mi w stanie wytłumaczyć ktokolwiek co się stało w ostatnim programie ze zdjęciami z sesji ??? O co w nich chodzi ??? Bo chyba to był jakiś żart!

Pełne uzależnienie

Domyślnie

No ale czego nie rozumiesz? Sesja miała sprawdzić jak dziewczyny sobie radzą w bardzo stresujących warunkach. Chyba nie oczekiwałeś, że powstanie z tego dzieło sztuki?

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Ale o którą sesję chodzi - o tą w kominie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

tą w kominie strideer to skoro to miało "sprawdzić jak dziewczyny sobie radzą w bardzo stresujących warunkach." bo po cholerę robili zdjęcia jeśli wyszło z tego to co wyszło... Podobno jacyś superfajni fotografowie skądś tam itd. po kiego grzyba skoro jest tak jak piszesz? Może nie ogarniam tematu ale z kumplem analizowaliśmy zdjęcia i oboje zastanawiamy się co to ma być?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Bo to telewizyjne show a nie galeria sztuki.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Bo to telewizyjne show a nie galeria sztuki.
    Dokładnie. Przecież tu nie chodziło o zdjęcia (swoją drogą robione chyba Haselem ) tylko o to żeby były łzy, emocje, lęk przed wysokością itd. Skądinąd jak widziałem ile oni potrafią powiedzieć o przyszłej omc modelce na podstawie tych gniotów to też byłem w szoku .
    Kapitan Wagner

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PrzemQs Zobacz posta
    tą w kominie strideer to skoro to miało "sprawdzić jak dziewczyny sobie radzą w bardzo stresujących warunkach." bo po cholerę robili zdjęcia jeśli wyszło z tego to co wyszło... Podobno jacyś superfajni fotografowie skądś tam itd. po kiego grzyba skoro jest tak jak piszesz? Może nie ogarniam tematu ale z kumplem analizowaliśmy zdjęcia i oboje zastanawiamy się co to ma być?
    Akurat tego programu nie oglądam, ale chyba wiadomo co ma być, masz w ostatnim odcinku wybrać modelkę wysyłając SMS'a ... albo wysyłać ciągle najlepiej po kilka, zwiększając szanse na wirtualną wygraną ? Do niczego więcej tego typu programy nie służą.

Strona 34 z 34 PierwszyPierwszy ... 24323334

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów