Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 181 do 190 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Pełne uzależnienie Awatar dziobolek
    Miasto
    Dublin/Ireland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    ale to miała być chyba modelka na wybieg lub to zdjeć modowych do reklamy a nie do playboya ??
    Dlatego publiczność na pokazach mody to w większości kobiety i geje,
    bo normalny facet nie może patrzeć na takie wychudzone "szkapy" ;-)

Mnie nawet na zdjęciach podobają się normalne kobiece kształty.

Pozdrówka!
    "Nie wiesz i pytasz - wstydzisz się raz;
    Nie wiesz i nie pytasz - wstydzisz się całe życie"

50D; SIGMA 17-50 f/2.8; TAMRON 70-200 f/2.8; Peleng 8mm / E-400; ZD17,5-45; ZD40-150
    tylko... czy to jest ważne??? "Galeria - zapraszam."

Początki nałogu Awatar pe.en.de
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Gdybyście nie byli fotografami a krawcami, to byście wiedzieli dlaczego wieszak ma chodzić po wybiegu, a nie kobieta z obfitymi kształtami.
    Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Mialem napisać iż mialem okazję oglądać zdjęcia naszych uczestniczek przed i po zrobieniu makeupu czemu towarzyszył duży niesmak, to jednak Ann Ward przebiła wszystko. Nie zjem już śniadania :-|

Po programie już, czas na podsumowanie:
    http://www.youtube.com/watch?v=2Pz5Rg9un8A

A dzwonek na telefon pt: "jesteśmy w mediolanie" bije rekordy popularności :-)

Dinderi "No cóż. Trudno, żeby kobiece piękno było zrozumiałe dla ludzi, którzy są ślepą uliczka ewolucji." no padłem, rewelka

Domyślnie

http://lifeisreallybeautiful.com/tag/ann-ward/
    spójrzcie na 3 fotkę, mimo, że mam 180 cm wzrostu i ważę niecałe 80 kg to moje udo jest grubsze od jej talii :/
    czy na zdjęciach wygląda dobrze? fot. 6 od góry. Boże widzisz, a nie grzmisz

namoamo- lepiej zjedz śniadanie, chyba że masz zamiar startować w tap modl men edyszyn

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pe.en.de Zobacz posta
    Gdybyście nie byli fotografami a krawcami, to byście wiedzieli dlaczego wieszak ma chodzić po wybiegu, a nie kobieta z obfitymi kształtami.
    Nie przesadzaj , co to w ogóle znaczy obfite kształty ? Jak dla mnie wystarczy żeby zdrowo wyglądała tzn nie wystawały jej wszystkie kości i wizualnie jest o niebo lepiej , i takie modelki są na szczęście
    no comment...

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuler Zobacz posta
    co by nie powiedzieć na zdjęciach wychodzi rewelacyjnie do tego świetne włosy i twarz
    o ktoś to wreszcie zauważył

hmm co prawda ponoć o gustach sie nie dyskutuje, ale jak widze sesje podpisane fashion a na zdjeciu mały pulpecik z wielkimi cyckami i pryszczem na nosie to mi sie nie dobrze robi ...

a prawda jest taka że o modelke do sesji "sexownej" czego wam tak brakuej znalezc nie problem, pełno takich zwyczajnych dziewczyn, po tuningu to juz wypas, a dobra dziewczyna na wybieg czy sesji modowej nie trafia sie czesto

dziadek na wsi też powie jak zobaczy wyscigowego araba" konia rzecz jasna " co to za wychudzona szkapa, do niczego sie nie nadaje

Początki nałogu Awatar jacapa
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krystian123 Zobacz posta
    http://lifeisreallybeautiful.com/tag/ann-ward/
    fot. 6 od góry. Boże widzisz, a nie grzmisz
    i ten podpis "Sexy Ward" no ja nie mogę. Wygląda jak zabiedzona dziewczynka , dla pedofili to może i jest sexy

Ujęcia od pasa w górę odpowiednio dobrane są ok. ale cała sylwetka w kostiumie to nieporozumienie.
    Jacek Paduszyński
    40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    i ten podpis "Sexy Ward" no ja nie mogę. Wygląda jak zabiedzona dziewczynka , dla pedofili to może i jest sexy
    Dzieki :razz: Ja jednak wole jak ma "zapas" i moze przytyc, niz taka ktora ma wlasna grawitacje

Bywalec
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bandit Zobacz posta
    o ktoś to wreszcie zauważył

hmm co prawda ponoć o gustach sie nie dyskutuje, ale jak widze sesje podpisane fashion a na zdjeciu mały pulpecik z wielkimi cyckami i pryszczem na nosie to mi sie nie dobrze robi ...

(...)
    a dobra dziewczyna na wybieg czy sesji modowej nie trafia sie czesto
    Miałeś taki pogląd na sesje fashion "od urodzenia", czy nabyłeś go oglądając zdjęcia z sesji z modelkami "wybiegowymi"?

Ja, jak jem obiad, to sam wiem, czy mi smakuje, czy nie. Gdybym dostał danie popisowe szefa kuchni Hiltona i nie mógł go przełknąć, to raczej bym nie piał z zachwytu, bo to przecież taaakie danie z tak renomowanej kuchni.
    CanOn Can'tOff

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

mam takie zdanie odkąd robie zdjecia, chce sie mieć zdjecia na poziomie to modelki też muszą być na poziomie prosta sprawa .

Robisz całą postać muszą być długie szczupłe nogi, a po co w takich zdjeciach duży tyłek i wielkie cycki??

twarz musi być wyrazista, oczy usta bo o to tu chodzi, nie musisz widziec i mowic ojej jaka słodka czy śliczna buzia bo nie taki jest cel .

Trzeba do każdej roli dopasować modelke, nie zrobisz z jedną wszystkiego, jeśli nie robisz takich zdjec, nie czujesz klimatu to nie musisz też poszukiwać takich modelek proste .

Strona 19 z 34 PierwszyPierwszy ... 9171819202129 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów