To ile mi dajecie do zniknięcia mózgu?
To ile mi dajecie do zniknięcia mózgu?
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Zatem Magarcie, miłego oglądania![]()
Jeszli wy w Poland macze takie wielkie mozgi, to dlaczego wy kupowac licencje na amerikanskie show?
To tylko w Poland pszeciesz skopiwane, wymyszlone w USA.
Nie miec wlasna pomysl na TV show? Wy jedzczie wiencej ryba, to dobra na wzrost mozgu, wtedy sami wymyszlec dobra show co robi money.
Już nie są takie wielkie jak kiedyś. Jak pojawiła się demokracja to pojawiły się popularne odmóżdżające programy na Zachodnich licencjach. Teraz to już odmóżdżanie idzie w coraz szybszym tempie. Tyle, że nie znam dokładnej definicji tego ubytku, dlatego spytałem szanownych kolegów co się znają.
A jak będziemy jeść więcej ryb to będziemy wymyślać show jak w Japonii a tam to dopiero mają poronione pomysły...
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Kiedyś amerykanie częstowali nas stonką, a teraz karmią nas ogłupiającą papką![]()
Ostatnio edytowane przez magart ; 25-10-2010 o 09:26 Powód: Automerged Doublepost
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
Hah to prawda, Japońskich show nic nie przebije :-) :-)
To chyba zależy jakie ktoś ma poczucie humoru lub z jakim dystansem do tego (lub do siebie) podchodzi.
Ciężko jest postawić jednoznaczną definicję takiego a takiego programu, bo gdyby tak było to można byłoby określić tempo upośledzania naszego społeczeństwa.
Oj ale się spinacie, intelektualiści fotograficzni się znaleźliJa oglądam, naśmiewanie się z niektórych postaw/zachowań/osobliwości i osobowiści tego programu jest wpisane w genezę jego powstania. Ja to bym się chciał pokręcić wokół takiego programu, dziewczyn, fotografów i ogólnego popowego splendoru. Zapewne jak 99% tu piszących, fakturki wystawiane w takim środowisku fajniej wyglądają niż te wystawiane w Koziej Wólce (z oczywistych wzgledów).
Założyłem sobie FOTOBLOGA
Taa, jeszcze byś zdziadział umysłowo. Takie masz małe ambicje?![]()
![]()
Hmmm... Za pieniądze mógłbym tam pracować.
Debila natomiast nawet za pieniądze bym z siebie nie robił.
[noo... chyba że byłaby to naprawdę duża kasa]![]()