Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Coś już napisał

Domyślnie

Sorry,ale mało tam dobrej fotografii,a czysty propagandyzm,jak za komuny.
    Chyba,że komuś odpowiada piękno odrąbanej świńskiej nogi trzymanej przez modelkę (po co?),albo napis na brzuchu "moje ciało,mój wybór",bo akurat w "żiri" siedzi feministka Kazia Szczuka (proaborcjonistka)...

Dla mnie ten program to żenua

i t-a-n-d-e-t-a !

Uzależniony Awatar AMMarshall
    Miasto
    Skierniewice, Łomża, Białystok, Brno

Domyślnie

Ufff... Ulżyło mi.
    Bałem się, że niewiele osób uważa takie programy za debilizm w czystej formie! Propagowanie głupoty! Nie mam pojęcia kto ogląda tego typu szoł...

Dzięki że jesteście!
    Adam Marczak Marshall
    Moje fotki na CB: Człowiek/Portret | Galeria ogólna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Ciekawe co osoby tak myślące zrobiłyby gdyby poproszono ich o zrobienie sesji na planie tego programu...
    Pewnie by się w większości zdecydowały... pomijając to czy się forma programu podoba czy nie, to tego typu promocja zapewne potrafi mocno się zwrócić.
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez AMMarshall Zobacz posta
    Nie mam pojęcia kto ogląda tego typu szoł..
    Jak to kto? My! Jak byśmy nie oglądali, to by nie było tego tematu
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aligator16 Zobacz posta
    Ciekawe co osoby tak myślące zrobiłyby gdyby poproszono ich o zrobienie sesji na planie tego programu...
    A co to ma do rzeczy?

Czy tapeciarz/glazurnik kręci nosem na robotę w zamtuzie, jak robi zwykle zakrystie?
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Początki nałogu
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Program z założenia ma być kontrowersyjny. Jeśli jest taki temat na forum to znaczy, że program się doskonale sprzedaje. Idąc dalej - wszyscy którzy się na ten temat wypowiadają oglądają Top Model Jeśli natomiast krytykanci jednak nie oglądają tego show to znaczy, że są ignorantami bo jak tu można coś ganić nie znając tego dokładnej treści.
    Tak więc czy Top Model jest produktem udanym czy nie udanym, sprzedaje się znakomicie

A tak z mojego punktu widzenia to program jest niezły. Wygra go osoba, która przezwycięży wszelkie wymagania i zadania wykonawców programu.
    Chyba nikt nie może powiedzieć, że nie ma zdecydowanej różnorodności pod względem modelek i ich potencjału? Po drodze możemy oceniać pracę modelek a ostatecznie dostajemy pod ocenę zdjęcia. Co więcej można zrobić w takim programie tv? O kontrowersjach już pisałem.
    EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
    www.magaczewski.blogspot.com
    www.fotogaleria.magaczewski.pl

Pełne uzależnienie Awatar Ernest_DLRS
    Miasto
    Toronto, Kanada

Domyślnie

TVN słynie z robienia sensacji. A to jest tylko kolejny celebrytowo-plotkarsko-tandetny programik do tworzenia społeczeństwa tłuków, roboty rano praca, wieczorem dom i igrzyska dla gawiedzi przed tv, sen, praca, dom, igrzyska w tv i tak w kółko.
    FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
    APSC + 18-55is | 70-300vc

kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8

Początki nałogu Awatar quail
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki Wam za ten wątek. Uświadomiłem sobie, że decyzja o pozbyciu się telewizora 5 lat temu była słuszna.

Coś już napisał

Domyślnie

Widziałem fragment jak ta znana modelka lamana polszczyzna powiedizala "przyjechalam do was z ameryki!". Polacy to maja szczescie...

Początki nałogu Awatar luck1985
    Miasto
    Wlkp

Domyślnie

Joanna Krupa - polska modela ,ktora wybila sie na wybiegach poza granicami kraju - imo nie jest taka ladna i mijam ladniejsze na ulicy.
    Marcin Tyszka - ten chyba nas interesuje , bo fotograf. Rowniez wybil sie poza granicami.
    A panny w programie ? No coz , maja okazje na latwe wybicie sie z tlumu polek nic wiecej.
    Za komuny wszyszczy chcieli miec ten american dreams - mamy w polsce druga ameryke , niech jeszcze montaz silikonowych cyckow stanieje, to juz zupelnie jak w usa - home sweet home.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Tutaj Tyszka - mozna poczytac i obejrzec:

http://modelki.plejada.pl/3162,info,...kipa_jury.html

I nasza gwiazdeczka - najwieksza "lacha" na swiecie:

http://modelki.plejada.pl/3143,info,...rowadzaca.html
    Ostatnio edytowane przez luck1985 ; 23-10-2010 o 14:58 Powód: Automerged Doublepost

Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów