Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artprof Zobacz posta
    oglądni jeden odcinek i sam ocenisz. ciasno zmontowany backstage. myślę że warto.
    Niezłośliwy wybór kilku (w sumie tych lepszych) zdjęć z ostatniego odcinka.

Teraz się nareszcie chłopakom podobają laski...

Jak to się mówi w Szikago: Gary muwałt
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Bywalec Awatar artprof
    Miasto
    Galycja

Domyślnie

bmfcker, no i odstraszyłeś Mad_Mac'a
    I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!

Domyślnie

Ja przez ten temat oglądnąłem z ciekawości ostatni odcinek(zanim bmfcker wrzucił te fotki). Szczerze? Moim zdaniem nic ciekawego, szkoda tego czasu który na to poświęciłem. Wciskanie na siłę postaw homo... i jeszcze Ci faceci przebrani za babki... weźcie bez jaj. Jednej dziewczynie sytuacja nie pasowała, to trzeba było nakłonić, żeby w końcu przyjęła postawę akceptującą.

Nic do homo nie mam, o ile z tym nie wychodzą na siłę na ulicę/media i próbują zmusić innych do akceptacji. Jak ich to jara to im do łóżka nie zaglądam, ale niech mi z tym nie wychodzą przed nos i traktują jako jakąś misję. Możecie mnie nazywać homofobem, już mi nie straszne, raz mnie dzieciaki na forum konsolowym zjechały za moją postawę odnośnie różnych zboczeń.
    google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.

Coś już napisał Awatar astroadamo
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    Ja przez ten temat oglądnąłem z ciekawości ostatni odcinek(zanim bmfcker wrzucił te fotki). Szczerze? Moim zdaniem nic ciekawego, szkoda tego czasu który na to poświęciłem. Wciskanie na siłę postaw homo... i jeszcze Ci faceci przebrani za babki... weźcie bez jaj. Jednej dziewczynie sytuacja nie pasowała, to trzeba było nakłonić, żeby w końcu przyjęła postawę akceptującą.

Nic do homo nie mam, o ile z tym nie wychodzą na siłę na ulicę/media i próbują zmusić innych do akceptacji. Jak ich to jara to im do łóżka nie zaglądam, ale niech mi z tym nie wychodzą przed nos i traktują jako jakąś misję. Możecie mnie nazywać homofobem, już mi nie straszne, raz mnie dzieciaki na forum konsolowym zjechały za moją postawę odnośnie różnych zboczeń.
    Nikt Cie nie nazwie homofobem. Popieram twoją opinię w 100%.

A co do programu to na szczęście nie oglądałem. W ogóle TV praktycznie nie oglądam. Jedynie co to Canał+Sport 2 razy w tygodniu.
    Canon 5D, Canon 40D, C 17-40 L, C 85/1,8, C 50/1.8, Soligor 100/3.5, Raynox DCR 250, Hitech Cokin i inne

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Ja się dosyć cieszę, że taki program jest. Może w końcu paniom typu fotka.pl wybiją z głowy to, że mogą podbijać maxmodels. Może w końcu niektórym paniom z maxmodels wbiją do głowy, że nie wystarczy być ładnym i stanąć przed aparatem, a zdjęcie zrobi się samo.

Pełne uzależnienie Awatar Loome
    Miasto
    Poznan

Domyślnie

no to poczekajmy az taki program dla fotografow sie znajdzie, zeby wybic nam z glowy ze wystarczy miec aparat, drogie szkla i wszelkie bajery i zdjecia nie zrobia sie same
    (zeby nie prowokowac - do nikogo nie byla to aluzja )

Zablokowany
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Owned

Ja tam cały czas wyznaję zasadę (przy sesjach), że każdy powinien być dobry w swojej części roboty, żeby wyszło dobrze. Wstępny pomysł powinien być narzucony przez pracodawców, lokacja znaleziona przez scoutów, stylizacja, makijaż, modeling wiadomo. Fotograf jest od fotografowania + ewentualnie jeszcze od światła

Początki nałogu Awatar mathom
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez micles Zobacz posta
    Fotograf jest od fotografowania + ewentualnie jeszcze od światła
    powieszę sobie to nad łóżkiem z wytłuszczeniem słowa "ewentualnie"

a program to oczywiście szydera, odmóżdżenie itd.itp. Jest imho coraz gorzej - zobaczcie sobie na przykład programy o rozwydrzonych bachorach na mtv. Zresztą, nawet newsów nie da się w telewizji od dawna oglądać, bo to już nie są newsy tylko wpychanie światopoglądów.

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    a program to oczywiście szydera, odmóżdżenie itd.itp. Jest imho coraz gorzej .
    No nie przesadzajmy, aż taki zły nie jest...

Ma nawet jakiś walor edukacyjny. Gdybym miał córkę to obowiązkowo sadzałbym i kazał oglądać:
    "Patrz, co będziesz musiała robić, jak nie będzie Ci się chciało uczyć".
    papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mathom Zobacz posta
    a program to oczywiście szydera, odmóżdżenie itd.itp. Jest imho coraz gorzej - zobaczcie sobie na przykład programy o rozwydrzonych bachorach na mtv. Zresztą, nawet newsów nie da się w telewizji od dawna oglądać, bo to już nie są newsy tylko wpychanie światopoglądów.
    Ciekawe co osoby tak myślące zrobiłyby gdyby poproszono ich o zrobienie sesji na planie tego programu...

Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów