papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II
bmfcker, no i odstraszyłeś Mad_Mac'a![]()
I love GT bicycles Polska dla Polaków, Ziemia dla Ziemniaków, a Księżyc dla Księży!
Ja przez ten temat oglądnąłem z ciekawości ostatni odcinek(zanim bmfcker wrzucił te fotki). Szczerze? Moim zdaniem nic ciekawego, szkoda tego czasu który na to poświęciłem. Wciskanie na siłę postaw homo... i jeszcze Ci faceci przebrani za babki... weźcie bez jaj. Jednej dziewczynie sytuacja nie pasowała, to trzeba było nakłonić, żeby w końcu przyjęła postawę akceptującą.
Nic do homo nie mam, o ile z tym nie wychodzą na siłę na ulicę/media i próbują zmusić innych do akceptacji. Jak ich to jara to im do łóżka nie zaglądam, ale niech mi z tym nie wychodzą przed nos i traktują jako jakąś misję. Możecie mnie nazywać homofobem, już mi nie straszne, raz mnie dzieciaki na forum konsolowym zjechały za moją postawę odnośnie różnych zboczeń.
google - Dawid Miarka / profil > odwiedź stronę domową :P.
Canon 5D, Canon 40D, C 17-40 L, C 85/1,8, C 50/1.8, Soligor 100/3.5, Raynox DCR 250, Hitech Cokin i inne
Ja się dosyć cieszę, że taki program jest. Może w końcu paniom typu fotka.pl wybiją z głowy to, że mogą podbijać maxmodels. Może w końcu niektórym paniom z maxmodels wbiją do głowy, że nie wystarczy być ładnym i stanąć przed aparatem, a zdjęcie zrobi się samo.
no to poczekajmy az taki program dla fotografow sie znajdzie, zeby wybic nam z glowy ze wystarczy miec aparat, drogie szkla i wszelkie bajery i zdjecia nie zrobia sie same
(zeby nie prowokowac - do nikogo nie byla to aluzja)
Owned
Ja tam cały czas wyznaję zasadę (przy sesjach), że każdy powinien być dobry w swojej części roboty, żeby wyszło dobrze. Wstępny pomysł powinien być narzucony przez pracodawców, lokacja znaleziona przez scoutów, stylizacja, makijaż, modeling wiadomo. Fotograf jest od fotografowania + ewentualnie jeszcze od światła![]()
powieszę sobie to nad łóżkiem z wytłuszczeniem słowa "ewentualnie"
a program to oczywiście szydera, odmóżdżenie itd.itp. Jest imho coraz gorzej - zobaczcie sobie na przykład programy o rozwydrzonych bachorach na mtv. Zresztą, nawet newsów nie da się w telewizji od dawna oglądać, bo to już nie są newsy tylko wpychanie światopoglądów.
papa 5D2 | EOS R | RF 24-105 L IS NANO| Sigma 15 | EF 24 L II | EF 16-35 L II | EF 50 L |EF 70-300 IS II NANO | TS-E 24 II