Pokaż wyniki od 221 do 230 z 340

Wątek: Tap Modl - czyli Top Model po polsku

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    stolyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    widzę że mnie nie rozumiesz i nie chcesz rozumieć.

chcesz to traktuj sobie kobiety jak rasowe suki z rodowodem, które muszą spełniać normy, w końcu to Twoja sprawa, tylko nie wymagaj żeby wszyscy Ci przyklasnęli bo tak nie będzie.

coś chyba człowieku z Tobą jest nie tak

Kto tu pisze o traktowaniu ?? jest praca , pieniadze nie małe, normy są jakie sa, nadaje sie nie wiele dziewczyn, które chcą i sie nadają robią to normalna sprawa, i na pewno nie siedza na forum pieprząc takie głupoty, głupio by było żeby któraś czytała Twój tok rozumowania jak niby to mi sie wydaje że jest bo piszesz zupełnie co innego .
    A dwa bez przesady że jakieś anorektyczki, szczupłe kobiety, jak lubisz pulpeciki to Twoja sprawa, zresztą wiekszość lubi bo nie ma wyboru ..
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jacapa Zobacz posta
    Szczerze wątpię. Ja widziałem tylko jedną , jedyną na OIOMie kidy odwiedzałem chorą córkę i od tego czasu jestem bardzo wyczulony w tej kwestii. Gdybyś widział ręce grubości kija od szczotki i trupią czaszkę powleczoną "folią" z wytrzeszczonymi oczami do tego wszystko w sinym kolorze to może zmieniłbyś zdanie. Ktoś mądry powiedział " uratować jedno życie to uratować świat". W imię czego różne tumany bez wyobraźni mają igrać życiem młodych , podatnych na sugestię kobiet. Bo im łatwiej, taniej wychodzi uszyć ciuch na patyczaka bez kobiecych kształtów ? Ja się na to nie godzę i będę o tym pisał zawsze i wszędzie gdzie tylko będę mógł. Ty możesz podążać w tym bezmyślnym stadzie , Twoja wola , ale mam nadzieję że rozumna refleksja jeszcze przed Tobą.

Raczej wiem co widziałem, i nie przypadkiem ale z bliska przez długi okres .

dwie wcinały sterydy i rosły w oczach, trzecia nie chciała nic brać ani sie leczyć, wygladała tragicznie, wypisać sie kazała rodzicom na własne życzenie ze szpitala, jej dalszych losów nie znam ...

ale żadna z nich nie miała ambicji zostac modelką, nie telewizja je do tego pchneła a otoczenie, koleżanki, koledzy którym sie chciały podobać .
    Ostatnio edytowane przez bandit ; 11-12-2010 o 15:29 Powód: Automerged Doublepost

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów