Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
A cóż takiego TM wciska ludziom, bo ja jakoś nie zauważyłem.. Ot zwykła rozrywka, nie rozumiem dlaczego niektórzy sie tak strasznie egzaltują
Przeprowadzałeś jakies badania socjologiczne kto to ogląda, czy po prostu masz licencje od Boga na ocenianie innych?Ten program ma tyle wspólnego z fotografowaniem modelek , co szpital w Leśnej Górze ze szpitalem.
Target takich "patrzadeł" to bezmyślni pożeracze reklam.![]()
600D + Tokina 19-35 + T28-75 + C50 1.4 + C70-210
Reklamę, jak cała telewizja , a program ma poziom taki, jak grupa docelowa reklam w nim umieszczanych,
np. nie umieszcza się reklam tuszu do rzęs w filmie dokumentalnym o ciężkich maszynach budowlanych itd. ;-)
Mnie to nie rozrywa, mnie to żenuje.
Nie mieszaj Boga do bzdur.
To zapewne moja wina, bo nie napisałem konkretnie i zrozumiale, że w ogóle nie poczułeś o czym pisałem .
Chodziło mi bardziej o zjawisko wypełniania czasu antenowego produkcjami na najniższym poziomie pod dyktando reklamodawców, mniej o konkretny program, choć ten się idealnie w to zjawisko wpisuje. Im widz mniej wyrobiony i świadomy tym podatniejszy na reklamę , a produkcja pod niego dość tania.
Telewizja sprzeda tym więcej reklam im więcej przyciągnie przed telewizor ludzi podatnych na reklamę , a na dodatek zaoszczędzi na kosztach.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ps.
Bardziej na temat. Uważam , że podlinkowane zdjęcia nie pasują do programu.
Choć nie powalają to i tak są na o niebo wyższym poziomie jak sam program.
Ostatnio edytowane przez jacapa ; 26-11-2010 o 18:07 Powód: Automerged Doublepost
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
Jutro lecę szukać maskary maxfaktor, tak się podnieciłem tymi tanimi reklamami celującymi w moją niewyrobioną małą świadomość. Doskonale się wpisuję w to niskich lotów zjawisko.
Aż dziw bierze, że wypowiadają się w tym temacie ludzie (jak wyżej) tak wyczuleni na prawdziwe wartości naszej kultury społecznej, etc. Żeby tak obniżać swoje loty dyskutując z nieświadomą grupą docelową reklamodawców żenujących programów...
Ej, jak to jest?
EOSy, 17-40/4L, 24-70/2.8L, 50/1.8, 85/1.8, 100-300/4.5-5.6, Raynox 250, manfrotto, 420EX, 580EX I, II, elinchrom+ skyport.
www.magaczewski.blogspot.com
www.fotogaleria.magaczewski.pl
Jacek Paduszyński
40D c 17-55/2,8, C 100/2,8L , C 70-300 IS 580 EXII, 2 x 420EX, Raynox , Kenko , WilliamOptics APO 660/6 , WilliamOptics APO 400/6 etc. astro
to jest tak - jak ktoś się wyrabiał oglądając Klan i jaka to melodia to może powiedzieć o sobie, że jest wyrobiony filmowo i muzycznie, a ja już tak powiedzieć o nim nie mogę :-D
@wyolbrzymienie jest celowe i nie dotyczy nikogo personalnie, służy tylko zobrazowaniu pewnego poglądu.
pozdrawiam.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Nieobyta medialnie, nieobyta aglomeracyjnie. I jeszcze cały czas się tymi faktami umartwia...