Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Przejściówka M42/Canon -problem

Pełne uzależnienie enter's Avatar

Quote Originally Posted by photogambler View Post
    te przejsciowki to swietny wynalazek.Tanioidobrz robi je facet z Lublina i ...eksportuje do Hong Kongu:-)Mam tylko klopoty z wlasciwa ekspozycja ale jakos probuje dac rade.pozdro
    o których przejściówkach piszesz ?

Pełne uzależnienie

Quote Originally Posted by photogambler View Post
    te przejsciowki to swietny wynalazek.Tanioidobrz robi je facet z Lublina i ...eksportuje do Hong Kongu:-)Mam tylko klopoty z wlasciwa ekspozycja ale jakos probuje dac rade.pozdro
    heh a potem masa polakow zamawia je z HK

A tak powaznie, to chyba wiem jako gosc, czy nie wystawia on redukcje na allegro? Kiedys na zamowienie zrobil mi redukcje 58mm na 38mm specjalnie do raynoxa DCR 250.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    i faktycznie wykonanie 1 liga,.
    Last edited by siudym; 21-10-2010 at 12:32 PM. Reason: Automerged Doublepost

Bywalec benicjusz's Avatar

namierzyłem ją - z chipem - na aukcji,
    - mowicie, że warto?
    - wykonanie jak bagnet od L'ki?
    |CANON FF|

Coś już napisał

kupiłem w tym sklepie i teoretycznie to co na zdjęciu,za to na pewno za tę cene http://www.infoto.pl/pl/Products/35/..._eos_m42/Show/ otóż to co dostałem ma inny (brzydszy) pokrowiec i nie ma na przejściówce czerwonej kropki jak na tej na zdjęciu....nic to ,przekręcę tę osłonę

Pełne uzależnienie dinderi's Avatar

Quote Originally Posted by moritto View Post
    kupiłem w tym sklepie i teoretycznie to co na zdjęciu,za to na pewno za tę cene http://www.infoto.pl/pl/Products/35/..._eos_m42/Show/ otóż to co dostałem ma inny (brzydszy) pokrowiec i nie ma na przejściówce czerwonej kropki jak na tej na zdjęciu....nic to ,przekręcę tę osłonę
    Zanim zaczniesz kręcić osłoną, sprawdź, czy obiektyw prawidłowo ostrzy (oczywiście, bez przesady, to nie jest super ostre szkło). Bo jeśli słabo ostrzy, to może byc właśnie wina nieprawidłowo wykonanego gwintu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Page 2 of 2 FirstFirst 12