Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: Przejściówka M42/Canon -problem

Pełne uzależnienie Awatar enter
    Miasto
    wioskawawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photogambler Zobacz posta
    te przejsciowki to swietny wynalazek.Tanioidobrz robi je facet z Lublina i ...eksportuje do Hong Kongu:-)Mam tylko klopoty z wlasciwa ekspozycja ale jakos probuje dac rade.pozdro
    o których przejściówkach piszesz ?

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photogambler Zobacz posta
    te przejsciowki to swietny wynalazek.Tanioidobrz robi je facet z Lublina i ...eksportuje do Hong Kongu:-)Mam tylko klopoty z wlasciwa ekspozycja ale jakos probuje dac rade.pozdro
    heh a potem masa polakow zamawia je z HK

A tak powaznie, to chyba wiem jako gosc, czy nie wystawia on redukcje na allegro? Kiedys na zamowienie zrobil mi redukcje 58mm na 38mm specjalnie do raynoxa DCR 250.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    i faktycznie wykonanie 1 liga,.
    Ostatnio edytowane przez siudym ; 21-10-2010 o 12:32 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar benicjusz
    Miasto
    Warsaw DC

Domyślnie

namierzyłem ją - z chipem - na aukcji,
    - mowicie, że warto?
    - wykonanie jak bagnet od L'ki?
    |CANON FF|

Coś już napisał

Domyślnie

kupiłem w tym sklepie i teoretycznie to co na zdjęciu,za to na pewno za tę cene http://www.infoto.pl/pl/Products/35/..._eos_m42/Show/ otóż to co dostałem ma inny (brzydszy) pokrowiec i nie ma na przejściówce czerwonej kropki jak na tej na zdjęciu....nic to ,przekręcę tę osłonę

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moritto Zobacz posta
    kupiłem w tym sklepie i teoretycznie to co na zdjęciu,za to na pewno za tę cene http://www.infoto.pl/pl/Products/35/..._eos_m42/Show/ otóż to co dostałem ma inny (brzydszy) pokrowiec i nie ma na przejściówce czerwonej kropki jak na tej na zdjęciu....nic to ,przekręcę tę osłonę
    Zanim zaczniesz kręcić osłoną, sprawdź, czy obiektyw prawidłowo ostrzy (oczywiście, bez przesady, to nie jest super ostre szkło). Bo jeśli słabo ostrzy, to może byc właśnie wina nieprawidłowo wykonanego gwintu.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów