Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: sx20 wymienić na d450 ?

Widok wątkowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
    Jak chcesz lustrzankę to kupuj, bo niby dlaczego nie.
    Dla mnie lustrzanki nie są tylko dla profesjonalistów, nie daj się zniechęcić. Jak nie będziesz miał potem wiecej ambicji to kit Ci wystarczy na początek, przejrzyj to forum wychodzą bardzo fajne zdjęcia. Do portretów bym dokupiła
    EF 50mm f/1.8 II. Będziesz miał bardzo fajny zestaw dla amatora.

Drodzy koledzy jakby go nie było stać na lustro, to by się chyba nie pytał.
    Nie chodzi czy go stać czy nie tylko czy mu jest potrzebna.
    Swoją drogą Nicolla (wybacz jeśli sie myle) ale czy to nie Ty kupiłaś lustro 550d a potem założyłaś temat czy nie oddać do serwisu bo zdjęcia wyglądają gorzej niż z komórki?
    To nie żadna wycieczka osobista, ale skoro jade na wycieczke i do tego potrzebuje tylko aparat (pomijając fakt podróżników fotografów) i cieszyć się głównie wycieczką, to po co komuś lustro (?), chyba tylko po to żeby się namęczyć a później narzekać na efekt.

Moje mocno subiektywne zdanie jest takie, że kompakcik jest świetnym rozwiązaniem, miałem , kupiłem lustro to mniej wiecej wiem co zyskałem a czego mi teraz brakuje.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oczywiście nie zabraniam nikomu kupić lustra, aleee chyba lepiej za rok czy dwa lata, skoro już zainwestował w SX20
    Ostatnio edytowane przez jahjah1986 ; 20-10-2010 o 16:16 Powód: Automerged Doublepost
    To tylko zabawa...nie spinajcie się...

Uprawnienia umieszczania postów