Nie mam czasu,ale wieczorem jak znajdzie się chwila zeby usiasc w salonie to chwile popatrze co inni członkowie rodziny ogladają,tak właśnie natrafiłem na ten foto proceder w m jak miłośćZazdroszczę, że macie czas na seriale![]()
Nie mam czasu,ale wieczorem jak znajdzie się chwila zeby usiasc w salonie to chwile popatrze co inni członkowie rodziny ogladają,tak właśnie natrafiłem na ten foto proceder w m jak miłośćZazdroszczę, że macie czas na seriale![]()
EOS + L i kupa gratów ...
zainspirowany tą rozmową poszukałem info na ten temat i http://www.plotek.pl/plotek/51,79592....html?i=0&bo=1 w sumie fotografia mocno przenika do życia codziennego ludzi. powszechnieje... ostatnio kurier dostarczając mi przesyłkę powiedział: "moja siostrzenica też chce lustrzankę" i dodał, że ma 10 lat... jak mają Mroczka, Steczkowską, "Majkę" i co tam jeszcze w tv pokazują za przykład to co się dziwić...
Coś musi być na rzeczy - córka koleżanki z pracy też "chce lustrzankę".
Nie wie jeszcze jaką (próbuję zasugerować na C, ale chyba będzie N), ale wizję ma: wielki słomkowy kapelusz, rower (taki trendi-miejski z koszyczkiem przed kierownicą) i lustrzanka do kompletu.
Pstrykanie Canonem A5xx już nie wystarcza.
kolejny durny wątek na temat celebrytów,
ochajtajsie
przyznam się, że tak jakoś siłą rzeczy (Dróga Połówka) nawet dośc często oglądam ten serialno i też mnie ten wątek z foto rozbawił, pomysł przedni, najpierw pod wpływem Tańca z Gwiazdami, YCD i tym podobnych programow cała Polska oszalała na punkcie tańca, a teraz pół Polski oszaleje na punkcie foto, myślę, że to jest jakiś spiesk producentów aparatów, w tym przypadku chyba SONY
, bo chyba z jakąś alfą mroczek biega
![]()
Kilkadziesiąt lat temu miałem czasu jak lodu.
Z wiekiem ubywa go w zastraszającym tępie, nie zmarnował bym dziś godziny, na oglądanie realizcji wypocin, piszących na zamówienie marnych scenarzystów.
Szkoda czasu.
Starając się być obiektywnym, wyrażam jednak subiektywną opinę.