28 sekund
G5 dualcore 2 Ghz z 2,5 GB RAM, CS2
28 sekund
G5 dualcore 2 Ghz z 2,5 GB RAM, CS2
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
Firma kupila wszystkim developerom a ze siedze blisko to mi tes sie dostalo> Optymlamy sprzetem (na moje potrzeby) jest malutki laptopik z 12" wyswietlaczem (mam na pokladzie P3 1200MHz i 1GB ramu) no i mam Serial poerZamieszczone przez rysiaczek
moge pod kazdy router/firewall sie podlaczyc.
Zainstalowalem PSa 2 CS (ang wersja jak i windows) no i mam 11,8s (mialem szczescie a moze i nie). Czas odinstalowac PSa
PowerBook G4, 1GHz, 512MB RAM, PS CS2
... UWAGA!...
(fanfary)
2 min. 15 sek.
(spocznij)
Teraz juz wiecie dlaczego tak niecierpliwie czekalem na Mac Pro. No ale wczoraj Stefan na WWDC pokazal co trzeba i gdy tylko Adobe pusci CS2 na Intele to kupuje (co prawda RAM kosztuje fortune ale mam nadzieje ze 2GB na poczatek starczy).
OT o nowych makach wyciety tutaj.
...
PS CS2 EN, 48 sekund. Konfiguracja trochę nietypowabo o ile "sprzętowo" to: Athlon64 X2 3800+, 2x512MB DDR400 dual channel (sparowane), jakiś tam nieistotny dysk i grafika - to tak naprawdę Windows działa pod linuksowym VMWare Playerem, z przydzielonym 640MB pamięci i tylko jednym wirtualnym procesorem. Aż korci mnie żeby wygospodarować jakąś nieużywaną partycję na Windows i powtórzyć test ;-)
Ja to samo. W tle dziala OPM, Tomcat (przydzialone 1200MB pamieci) _ Exceed (grzebalem sna solarisie) i pare rzeczy. nie pamietam kiedy ostatnio byl "czysty start". Maszyna to bestia
51 sekund - AMD Sempron 2800+, 1.5 GB RAM 400Mhz, CS2. Myslalem, ze bedzie lepiej...
51s- Athlon64 2800+, 512 MB RAM, CS2, to chyba go nie "doramuję", skoro niektórzy są trochę lepsi, a mają takie rakiety![]()
29 sekund
Hardware Overview:
Machine Name: Power Mac G5
Machine Model: PowerMac11,2
CPU Type: PowerPC G5 (1.0)
Number Of CPUs: 2
CPU Speed: 2 GHz
L2 Cache (per CPU): 1 MB
Memory: 2 GB
Bus Speed: 1 GHz
Software: Photoshop CS2
18 sekund.
Intel Core 2 Duo e6400 lekko podkrecony do 2720 Mhz
(FSB 340 Mhz). "Lekko", bo na standardowym chłodzeniu da się dojść do 3.2 Ghz (FSB 400). Ale to za parę dni, jak będzie chwila czasu.
Plyta Asus P5B Deluxe
2GB RAM
WinXP Pro
PS CS2
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Amber ; 09-08-2006 o 19:54
Wind i ...ciągłe wydatki...