Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Jaki aparat wybrać ???

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

eeee tylko nie HPeeeeeeeeeeeeeeee
    lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

marta1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart
    eeee tylko nie HPeeeeeeeeeeeeeeee
    lipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ale ma 5mpikseli i wydawało mi się, że moze być lepszy (choć jak mówię nie mam przekonania)

Domyślnie

mpix to nie jest taka ważna sprawa...... są ważniejsze

marta1
    Guest

Domyślnie

mpix to nie jest taka ważna sprawa...... są ważniejsze
    A możesz powiedzieć jakie, bo już nie wiem czym się kierować ?

Początki nałogu

Domyślnie

O aparatach firmy HP wiem jedno - są bardzo awaryjne! Niestety gwarancja w wykonaniu firmy HP właściwie nie istnieje...tzn - wysyłasz do serwisu a oni Ci odpisują że musisz częściowo pokryć koszty naprawy a sama naprawa trwa i trwa - z różnym skutkiem.
    TOKIN(ka)

Domyślnie

niestety ja za bardzo ci nie pomoge bo jak już wcześniej napisałem nie znam się zabardzo na takich aparatach ale ten panasonic za 1000 pln z obiektywem leica i 4 mpix wydaje sie OK poczytaj w opisach

marta1
    Guest

Domyślnie

niestety ja za bardzo ci nie pomoge bo jak już wcześniej napisałem nie znam się zabardzo na takich aparatach ale ten panasonic za 1000 pln z obiektywem leica i 4 mpix wydaje sie OK poczytaj w opisach
    Tylko, że one kosztują grubo ponad 1000zł, a tyle nie mam.
    Już naprawdę nie wiem co robić, piszecie, że canon 510 jest kiepski, a wszystkie inne są za drogie

Początki nałogu

Domyślnie

Marta,
    A510 nie jest kiepski tyle że Ty stawiasz przed przyszłym aparatem dość duże wymagania - bo podany przez Ciebie rozmiar odbitek z tej matrycy nie będzie wysokiej jakości. A510 robi nieżłe fotki i za tę cenę jest godny polecenia ale raczej dla mniejszych odbitek. Ergonomia i obsługa - jednak jest w dużej mierze kwestią przyzwyczajenia - a Canon i tak jest pod tym względem duużo bardziej logiczny niz konkurencja.
    TOKIN(ka)

marta1
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOKIN
    bo podany przez Ciebie rozmiar odbitek z tej matrycy nie będzie wysokiej jakości. A510 robi nieżłe fotki i za tę cenę jest godny polecenia ale raczej dla mniejszych odbitekTOKIN(ka)
    A jaką największą odbitkę będę mogła zrobić z tego aparatu ?
    20-30 dam radę, w miarę dobrej jakości, żeby nie było widać pikseli (czy jak to tam się nazywa).

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem canony z seri A75; A80; czy 510 sa niezle jak na poczatek przygody z fotografia cyfrowa i za ta cene, ale nie mozna sie spoedziwac cudow. Oferuja jakosc zdjec odpowiednia do swojej ceny... biorac pod uwage, ze nowa cyfrowke mozna kupic w przedziale cenowym 400 - 90 000 zl (od czterstu fo dziewiedziesieciu tysiecy zlotych) za sdamo body a 1000 zl lezy raczej na dole tej skali taka tez bedzie jakosc. Mam kilka zdjec ze swojego A60 ktore sa dla mnie bardzo cenne. Aparat swietnie nadaje sie na wszystkie podroze ze wzgledu na rozmiary i wszystkie splywy kajakowe nim uwiecznilem... aczkolwiek prawdziwa Fotografia przez duze F to tylko w lustrzankach.

Swoja droga... co jest nie tak z aparatem anologowym? Nie lepiej kupic jakies dobre body na M42?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów