Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 113

Wątek: Zdjęcia ślubne zawodowca !!!

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    -=Festyk=- to na pewno nie Ty - byłem gościem na tym ślubie i poznałbym Twoją mordeczkę
    No ja też sobie nie przypominam,że bym się ostatnio na jakimś ślubie znalazł A może to był Pszczola?Może u niego po avatarze też dojdziesz?
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Generalnie staram sie na slubach/weselach nie bywac. W zyciu zaliczylem chyba tylko 3. W tym wlasny.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Nie no Pszczola to by mi się od razu w oko rzucił - nie zmienia avataru od dluższego czasu

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

No i przede wszystkim to bym sie kolegom z forum na slubie przedstawil zapewne.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Innych nie mogę pokazać bo jak widzisz awantura o ochronę wizerunku została wywiązana przez osoby trzecie
    zadnych czarnych paskow, teraz okulary sa w modzie :-)... moim zdaniem jest tak:
    1. zdjecia sa nedzne s pkt. widzenia fotografa
    2. zdjecia sa super pamiatka i sa jedna z najwspanialszch pamiatek dla mlodych

nie mozesz im tego odebrac, ale mozesz po cichu wziasc adres tego fotografa i ostrzec nastepne pary przed nim...

Dopiero zaczyna Awatar htx
    Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    zadnych czarnych paskow, teraz okulary sa w modzie :-)
    a ja okulary mam schowane ;-) - bez urazy

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez htx
    a ja okulary mam schowane ;-) - bez urazy
    w okularach czy bez, tak czy tak wydaje mi się, że widzisz ciemność ?

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    w okularach czy bez, tak czy tak wydaje mi się, że widzisz ciemność ?
    nie ciemnosc tylko g..o

Pełne uzależnienie Awatar Venio
    Miasto
    Katowice

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jac
    nie ciemnosc tylko g..o
    moim zdaniem to on juz widzi dwunastnice

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

W ostatni weekend bylem wlasnie na slubie kumpla wiec moge sie na swiezo podzielic wrazeniami na temat pracy zawodowego fotografa. Pani fotograf ze srednioformatowym Pentaksem skasowala za to chyba $8000 ale na moje oko to sie specjalnie nie napracowala. Wygladalo to bardzo standardowo. Druhny i para mloda na schodach kosciola, fotki przed slubem, fotki w czasie przysiegi, fotki na imprezie. Praktycznie wszystkie pozowane. Zero naturalnych ujec, zadnej reporterki (moze ze wzgledu na sredni format?). Przed kosciolem ze wzgledu na popoludniowe slonce panna mloda miala pol twarzy w cieniu i ciemny pas na sukni. Nie wiem jak fotograf to poprawi w ciemni. Podobnie w czasie przyjecia ustawila wszystkich pod sciana, walnela flashem po oczach i po takiej sesji poszla do domu.

Ja nawet nie bylem poproszony o robienie zdjec. Wzialem aparat bo to lubie i kombinowalem zeby cos z tego wyszlo. A musze przyznac ze robienie fotek tanczacych ludzi w polmroku gdzie swiatla brakuje zawsze jest dosc trudne. Moze dlatego fotografowie unikaja takiego tematu slubnego.

No ale uporalem sie z ponad setka fotek i niektore wyszly nawet niezle. W kazdym razie znacznie lepiej niz te w pierwszym poscie w tym watku.

Strona 7 z 12 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów