Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 113

Wątek: Zdjęcia ślubne zawodowca !!!

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    Wiecie co jest najgorsze... Nie pytałem ich ale sprawjają wrażenie zadowolonych ze zdjęć.
    Jutro zeskanuję jeszcze kilka żeby nie było, że tendencyjny jestem
    To może nie wyprowadzaj ich z błędu, niech się cieszą - przecież to bardzo ważna dla nich uroczystość.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Swoja droga moze warto by jakos ludzi edukowac. Chocby na zajeciach plastyki (ucza tego w szkole podstawowej/gimanzjum jeszcze?): jakies zajaczki z podstaw fotografii cyfrowej - minimum technikaliow maksimum kompozycji itp.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uzależniony
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

mxdanish - Ty sie znasz - oni nie

Uzależniony Awatar nastier
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Swoja droga moze warto by jakos ludzi edukowac. Chocby na zajeciach plastyki (ucza tego w szkole podstawowej/gimanzjum jeszcze?): jakies zajaczki z podstaw fotografii cyfrowej - minimum technikaliow maksimum kompozycji itp.
    ja juz zahaczylem o gimnazjum. zajecia ze sztuki/plastyki to zenada, bo ile mozna mowic o strzelistosci budowli gotyckich?.

mowcie co chcecie, ale wedlug mnie to rowniez wina cyfrowek-zabawek. w ogole nie trzeba sie znac na fotografii,zeby robic zdjecia, wiec ZADNJE teorii ludzie nie przyswajaja.
    na nic sprzętu kupa, gdy fotograf ****.

fotoblog

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Auwo
    mxdanish - Ty sie znasz - oni nie
    Przecież tu nie chodzi o znanie się czy też nie (wcale nie twierdzę że się znam )
    Ale jak na fotkach nie widać twarzy, to chyba nie trzeba być super fotografem żeby zorientować się że coś jest nie tak

Mi jest po prostu ich szkoda, że się dali złapać
    Jedyny plus to, że chyba są na tyle szczęśliwi, że im nie przeszkadz taka fuszerka
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Uzależniony Awatar mxdanish
    Miasto
    Rumia

Domyślnie

BTW moja dziewczyna się totalnie nie zna na fotografii, ale jak to zobaczyła to za głowę się złapała
    5DmII/BG-E6 + 1DmIII | EF 17-40/4 L | EF 28/1.8 | EF 50/1.4 | EF 85/1.8 | EF 70-200/2.8 L
    RS-80N3 | Speedlight 580 EX II + Sigma EF-500 DG Super | Manfrotto 055CLB + 141RC

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Auwo jak to są Twoi dobrzy znajomi, to może niech "wejdą" raz jeszcze w stroje ślubne i pstryknij im kilka zdjęć plenerowych itp. Przynajmniej jak będą pokazywać zdjęcia (Twoje) innym to nie spalą się ze wstydu.
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Początki nałogu Awatar oszołom
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

A może zorganizować kurs fotografii dla tego fotografa ? Chociaż by poto żeby inne młode pary potem nie płakały !!!!!
    Eos 1D Mark IV + maleńka szklarnia elek oraz jeden Zeiss:-D

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

[QUOTE=Auwo]Wczoraj moi znajomi przynieśli albumy ślubne. Miałem przyjemność gościć na tej uroczystości i widziałem pana z puszką do której podpiął nawet dwie lampy.
    Oto jedno z ujęć które pozwoliłem sobie zeskanować.
    Żal mi ich bo to zajebiści ludzie... co Wy na to ?!

Nie podoba mi się Twój post.
    Czy dostałeś ich zgodę na opublikowanie TU tej fotki?
    Jeśli nie, to IMO robisz im niedźwiedzią przysługę. Nie wyobrażam sobie
    żeby ktoś opublikował bez mojej wiedzy i zgody zdjęcia
    z mojego slubu i żeby stały się one obiektem publicznego wyżywania sie nad ich trescią i formą - nawet jeśli nie było to Twoją intencją.
    Abstrahuje tu od wartosci technicznej fotografii ktorą zamiescileś.

pozdr,
    ptrk

Początki nałogu Awatar Hiv
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oszołom
    A może zorganizować kurs fotografii dla tego fotografa ? Chociaż by poto żeby inne młode pary potem nie płakały !!!!!
    Jak widać nie płaczą
    2x5DII + 16-35L + 24L + 35L + 85 1.8 + 135L + 70-200 f2.8L IS + 2x580ex II i inne graty do błyskania

Strona 2 z 12 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów