Co nazywasz chamstwem? stwierdzenie faktów?
to pokazuje najlepiej że kazdą taką wypowiedzieć która jest sarkastyczna bierzesz do siebie ale jak piszę normalnie to beirzesz to jak żart, to jest paradoks i niewiem nad kim tutaj ręce składać...
Nic nie odrwacam, wyrazy są podpisane moim nickiem i pod każdą wypowiedzią mogę się podpisać drugi raz
A ty nie poszukałaś odpowiedzi sama, zbyt leniwa bądź ogarniczona, co by nie wybrać i tak wygląda to słabo...
Można ale od tego są specjalne instytucje, Serwis itp...
No tutaj akurat to wlasnie niewiem kto czyta z niezrozumieniem, skoro pytasz o sprawy tak banalne które jak już ci wskazałem można znaleźćna trzech pierwszych stronach google...
To moja sprawa czy wypowiadam sie w danej sprawie czy nie, będe chcciał będe sie wypowiadał, nie masz na to wpływu
to tylko prosta 2 minutowa wypowiedź, chyba niewiesz czym jest esej, a to najlepiej pokazuje że tak drobna wypowiedź jaką ci napisałem to w twoim mniemaniu esej to sorry ale przygoduj sie na duzo wiecej literek, wyrazów,zdań i przecinków w ksiązkach i poradnikach fotografii... nie chce sie cztać nie czytaj ale sądze że nie pytaj skoro nei masz zamiaru wziąć do siebie tego co ktoś mówi.