Cytat Zamieszczone przez Nicolla Zobacz posta
Przynajmniej chamska nie jestem jak ty na początku.
Co nazywasz chamstwem? stwierdzenie faktów?

Nie krytykowałeś zdjecia tylko kazałeś nie focić konie tylko siebie w lusterku
z dziubkiem a potem podłaczyć pod prad.
to pokazuje najlepiej że kazdą taką wypowiedzieć która jest sarkastyczna bierzesz do siebie ale jak piszę normalnie to beirzesz to jak żart, to jest paradoks i niewiem nad kim tutaj ręce składać...

Odkręcasz teraz kota ogonem i taka jest prawda.
Nic nie odrwacam, wyrazy są podpisane moim nickiem i pod każdą wypowiedzią mogę się podpisać drugi raz

Nie napisałeś żadnej odpowiedzi tylko szydziłeś ze mnie.
A ty nie poszukałaś odpowiedzi sama, zbyt leniwa bądź ogarniczona, co by nie wybrać i tak wygląda to słabo...

A co upewnić się nie wolno czy z aparatem wszystko w porządku,
Można ale od tego są specjalne instytucje, Serwis itp...

bo Shingo tu się wozi? Naucz się czytać ze zrozumieniem
No tutaj akurat to wlasnie niewiem kto czyta z niezrozumieniem, skoro pytasz o sprawy tak banalne które jak już ci wskazałem można znaleźćna trzech pierwszych stronach google...

i odwal się w końcu
ode mnie
To moja sprawa czy wypowiadam sie w danej sprawie czy nie, będe chcciał będe sie wypowiadał, nie masz na to wpływu

Nie pisz mi tutaj esejów, bo odpowiedź już dostałam nie od ciebie.
to tylko prosta 2 minutowa wypowiedź, chyba niewiesz czym jest esej, a to najlepiej pokazuje że tak drobna wypowiedź jaką ci napisałem to w twoim mniemaniu esej to sorry ale przygoduj sie na duzo wiecej literek, wyrazów,zdań i przecinków w ksiązkach i poradnikach fotografii... nie chce sie cztać nie czytaj ale sądze że nie pytaj skoro nei masz zamiaru wziąć do siebie tego co ktoś mówi.